Crisul Chisineu-Criș

Burlă a făcut diferența încă din prima parte: Șoimii Șimand – Crișul Chișineu Criș 1-5





Pentru primul test al verii, Crișul Chișineu Criș s-a deplasat în vecini, la Șimand, unde echipa gazdă a prezentat, la rându-i, destule nume noi în. A rezultat un meci util pentru ambele echipe, ce s-a încheiat cu succesul cu 5-1 al divizionarei terțe, după „hattrickul” semnat de Bogdan Burlă și „dubla” lui Arthur Hilton, un atacant sosit din Italia. Pentru „șoimi” a punctat unul dintre noile transferuri, Darius Don, pentru un parțial 1-2.

Dan Stupar a mai avut și alți fotbaliști în probe. „Aripa” Aidan Rundel Muller a sosit din Irlanda, în timp ce fundașul dreapta Pintilii (2002) aparține de Viitorul Cluj, mijlocașul de bandă Cătălin Grigore (2003) de la Dinamo, în timp ce „decarul” Denis Janu a sosit din Republica Moldova. Sunt toți jucători pe care antrenorul Crișului îi urmărește atenți în aceste zile. „A fost un test reușit, în care am văzut destule lucruri pozitive, dar și câteva negative. Mai avem timp să lucrăm , cu atât mai mult cu cât mai avem de acoperit câteva posturi, în special cele de portar și atacant de careu. Probabil, Hilton va rămâne cu noi, dar și restul fotbaliștilor sosiți sunt interesanți. Important este să fim pregătiți din toate punctele de vedere în prima etapă de campionat. Rămâne de văzut care va fi și poziția în teren a lui Burlă. Azi l-am jucat vârf, pentru că acolo suntem descoperiți, dar și pentru că Bogdan a mai jucat acolo și la UTA II sub comanda mea, dar și anul trecut, la Curtici”, a menționat Stupar.

Formații:

Șimand: D. Muresan – Sechel, Ujoc, Peia, Cordos – D. Don, R. Marinescu – Apostol, Roza, Lăsculescu – I. Rus. Au mai jucat: Mihailov, Tănase, Găleancu, Stoica, Fl. David.

Crișul (prima repriză): Borz – Haloș, Hreniuc, Pașca, Siminic – Iuga, Dinu – Grigore, Janu, Toboșaru – Burlă.

Crișul (repriza a doua): Borz – Pintilii (Domide),  Nistor, Bortiș, Pițuc – Pavel, Gavrilaș – Hrincescu (Popa), Hilton, Muller – Ciornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button