UTA Arad

Becali a crescut oferta pentru Miculescu la 700 de mii de euro și susține că are un aliat pentru realizarea transferului: „Joi poate juca în Europa!”





FCSB a reușit să treacă mai departe în calificările pentru Conference League, după meciul de infarct împotriva celor de la Saburtalo Tibilisi. Dacă în tur echipa roș-albastră a pierdut scor, 0-1, în returul de pe Arena Națională echipa condusă, în premieră, de Nicolae Dică s-a impus, scor 4-2, după ce gruzinii egalaseră la 2 cu 12 minute înainte de final. Coman și Radunovic au pus lucrurile în ordine până la final.

La finalul partidei, Gigi Becali a vorbit despre transferurile pe care vrea să le realizeze în această perioadă. Șafranko (ex. Sepsi), Ișfan (FC Argeș) și Miculescu (UTA) sunt cei trei fotbaliști pe care Gigi Becali îi dorește și vrea să îi aducă la echipa roș-albastră.

În cazul lui Miculescu, lucrurile din partea conducerii arădene sunt destul de clare. Prețul pentru un transfer în Liga 1 sau un campionat fără notorietate este de 1,7 milioane de euro, în timp ce Becali vrea să-l ia pe internaționalul de tineret al „Bătrânei Doamne” cu 1 milion de euro mai puțin. Totuși, patronul FCSB-ului susține că are un as în mânecă pentru realizarea transferului. „Safranko, Ișfan și Miculescu sunt pe listă. Îi iau pe toți. În seara asta m-am hotărât. Cheia pentru Miculescu e la tatăl copilului. Dacă pune presiune pe UTA și vrea să-l vadă în cupele europene, joi e la televizor! Ei vor 1,7 milioane de euro? Să mai scadă 1 milion. Am crescut oferta la 700.000, de la 500.000 tatăl lui face presiune, joacă titular, în cupele europene, joi îl vedem titular”, a spus Gigi Becali la Digi Sport, după victoria cu Saburtalo Tibilisi.

Vă reamintim că în iarnă Miculescu nu s-a transferat la FC Charlotte, în MLS, pentru 1,5 milioane de dolari, tocmai pentru că familia fotbalistului nu a crezut oportună o mutare într-un campionat fără appeal. Cu toate că salariul fotbalistului ar fi fost de 9 ori mai mare. Discuția nu e foarte diferită nici în cazul lui FCSB, atâta timp cât visul lui David Miculescu este să ajungă în Italia, Spania sau Germania.

8 comentarii

  1. Ar trebui oprit circul asta odata miculescu trebuie declarat netransferabil in romania uta ar trebui sa vanda doar afara face rau nu dor lui miculescu si imaginii clubului uta !
    Se stie ca becali e un om neserios cand e vorba sa faca plati parerea mea e ca putem face cheta suporterii si sa dam 8 lei in plus la fiecare meci sa strangem 700 de mii de euro fara sa ne vindem tinerii!

    0
    0
  2. Mars de aici Becali…In locul celor de la UTA,la fiecare gluma proasta al lui Becali,as mai adaoga cate 100.000 Euro,asa ca sa inteleaga ca sa nu ne ia de fraieri,din principiu…Miculescu nu stagneaza,ci creste…Pana se mai gandesc cei de la Fcsb,inca niste goluri ale lui David si cota va fi peste 2 milioane Euro…Asa,de inceput…Nu e graba…Sa-l ia pe Isfan…bani si combinatii cer respectivii…Adica,din start se cer sateliti pentru Fcsb…Trist…

    0
    0
  3. NU-VĂ-ÎNCURCAȚI-CU-OIERU!!
    Nimeni n-are de câștigat. Nici David, nici UTA. Nici măcar Jiji.
    Nu merită nici băgat în seamă.

    0
    0
  4. Eu sper ca Vali nu se preteaza la asa ceva….daca îsi doreste asa de mult sa il faca pe David oaie atunci sa renunte la partea lor din bani si UTA poate sa îl dea cu un milion. Sincer îmi e scârbă de acest cioban care intr-un fotbal normal ar trebui interzis, nu e normal sa vorbeasca despre jucatorii altor echipe chiar daca nu are functie oficiala la WCsb.

    0
    0
  5. Du-te la FCSB sau CFR dc vrei sa-ti inchei cariera. Sa ne uitam putin in urma: FCSB l a luat pe Man. Nu l-a bagat pana Becali nu a rascumparat clauza de 10 meciuri jucate. L-au bagat cateva meciuri apoi pauza. L-a luat pe Ad. Petre: si-a batut joc de el. Echipele din vest sunt mai serioase. De ce nu poti pleca direct doar via FCSB? Iar mai noi si cei din vest nu mai cumpara de la ei ca s-au prins ce marfa au. Acum Becali vinde doar in China si Arabia. Vestul va cumpara de la rapid, craiova si curand UTA.

    0
    0
    1. @Popescu
      Cristian Alexandru Minculescu (născut pe 9 ianuarie 1959, Pitești), mai cunoscut sub numele de Cristi Minculescu, este un solist vocal și compozitor român de muzică rock. Este cunoscut în special pentru activitatea sa de peste 40 de ani ca vocalist al trupei Iris.
      David Raul Miculescu este un fotbalist profesionist român care joacă ca atacant sau mijlocaș atacant pentru clubul din Liga I UTA Arad și ar trebui să își crească valoarea anul acesta la clubul actual.
      Ar fi mai bine pentru el să se transfere într-un campionat străin pe o sumă mai mare care ar ajuta UTA!

      0
      0
  6. MICULESCU, sa isi vada de treaba lui la UTA. ca, este mai bine de el. O sa vina si tranferul visat de el dar numai la FCSB sa nu se duca ca, o sa regrete !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button