Fotbal judetean

Victoria Zăbrani a pierdut jucători importanți, Vereș și Chepețan sunt – deocamdată – cele mai cunoscute nume la capitolul achiziții!





Mircea Aslău a avut un impact important asupra Victoriei Zăbrani, echipa făcând sub comanda sa o ultimă parte de sezon regular foarte bună. În play-out, însă, formația „roș-albă” a uitat să câștige și a încheiat campionatul pe poziția a 8-a. Vara nu a fost nici ea foarte liniștită, căci Zăbraniul s-a despărțit voită și nevoită de fotbaliști importanți precum: Pașcu (care a ales Cermeiul, ca antrenor secund și jucător), Moisă (retras), Zele (plecat la Felnac), Lazea (Curtici), Strango și Măcriș.

Achizițiile sunt ceva mai puține deocamdată. Fundașul Claudiu Vereș a revenit de la Curtici, atacantul Alex Chepețan a lăsat-o pe Glogovăț, în timp ce Cristian Buckva (ex. Zădăreni) și Alexandru Merca (ex. Pâncota) încă nu au confirmat în Liga 4-a. L. Boloș, A. Bâc sunt juniori din pepiniera proprie, pentru ca în rest Aslău să mai conteze pe: Mitrea, Vasii, Palconi, Gurban, Aslău jr., Nădăban, Topai, C. Gâlcă și Vasilca.

Aslău: „Cu ce avem și cu ce vom mai completa eu zic că vom face o figură frumoasă în acest nou sezon

Cam aceștia au fost jucătorii care au trecut în amical cu 8-0 de juniorii U17 ai lui ACB Ineu chiar în această seară. „Am început cu o săptămână mai târziu față de cum ne-am propus. La primul antrenament am avut la dispoziție 13 jucători, a lipsit motivat Vasilca și Gâlcă, fiind reținuți de serviciu. Avem o lună la dispoziție în care încercăm să alcătuim un lot competitiv pentrunoul sezon al Ligii a 4-a. Căutăm și suntem în discuții cu jucători care trebuie să fiepeste nivelul a ceea ce avem în momentul de față. Conducerea clubului cât și conducerea comunei sprijină în continuare fenomenul fotbalistic din Zăbrani. Am primit asigurări în acest sens și chiar de laprimarul comunei, domnul Dan Codrean, care a fost prezent la prima întâlnire cu băieții, alături de Daniel Petrescu, viceprimarul comunei. Cu ce avem și cu ce vom mai completa eu zic că vom face o figură frumoasă în acest nou sezon”, susține Mircea Aslău, antrenorul Victoriei.

Zăbraniul va juca și sâmbătă un meci amical, împotriva celor de la Frontiera Curtici.









Un comentariu

  1. Nu înțeleg situația de acolo pentru ca e una dintre echipele ligii 4,care toti timpul a dat banii la zi și unora le e greu sa vina la 2 antrenamente și un meci.Multă bafta Asu!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button