UTA Arad

Miculescu a ajuns la București, urmează să semneze cu FCSB: „Mi s-a îndeplinit visul”





Așa cum vă informam, David Miculescu s-a întors aseară cu UTA de la București pentru a-și face bagajele și a se întoarce în capitală, unde, astăzi, va semna contractul ce-l leagă de FSCB până în 2027. Gruparea arădeană primește 1,7 milioane de euro, care – însă – îi împarte 60-40% cu familia fotbalistului, sosit gratis pe Mureș în vara lui 2016.

„Decarul” Bătrânei Doamne a dat primele declarații la aeroportul Otopeni. „Sunt pregătit, nu pot să spun foarte multe, am venit la niște discuții și pot spune mai multe după ce voi semna contractul. Normal că sunt pregătit să joc în cupele europene, sunt optimist, de abia aștept, dacă voi semna contractul, să îmi ajut echipa și să câștigăm. Tot timpul mi-am dorit să ajung la Steaua (n.r. FCSB), mai ales că este o echipă puternică și mi s-a îndeplinit visul. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la o echipă foarte bună, sunt foarte bucuros că am făcut pasul acum și vreau să îmi ajut echipa cât de bine pot. Realizez că este presiune, dar așa e oriunde, la orice echipă mare și sper că voi face față. L-am avut idol doar pe Gheorghe Hagi”, a declarat David Miculescu, citat de Sport.ro.

În primii trei ani de angajament, David Miculescu va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, urmând ca remunerația să crească ulterior la 12.000 de euro.









11 comentarii

  1. Stati sa vedeti miercuri seara dupa meci cum.o sa zica gigi ca numai e bun miculescu , sau daca nu acum.peste vreo 2 etape

    0
    0
    1. E un risc pe care și-l asumă orice jucător semnează cu FCSB! Orice jucător tinde spre mai bine, e alegerea lui, prețul este destul de bun pentru fotbalul nostru. E necesar ca tatăl lui să se mute alături de el, altfel se va pierde în viața de noapte tumultoasă din București! Oricum, succes David!

      0
      0
  2. Mai vorbim fratelo in cateva saptamani.Multa bafta,dar sperantele ca oierul sa nu l faca albie de porci dupa cateva meciuri mai putin reusite sunt mici.

    0
    0
  3. Eu spun ca trebuie sa ii multumim lui D Miculescu, alturi de Man si de A Petre face o buna propaganda clubului. Si-a facut datoria la UTA, a fost golgheter, eu unul ii doresc sa fie sanatos, sa aiba noroc si sa ajunga…fotbalist de Nationala. Drum bun si succese in cariera..David !

    0
    0
  4. Declaratie neforțată. Singur isi pune paie in cap. Multumim, David! Nu puteai fi mai moderat. Ai ajuns la o echipă cu presiune??? da la Arad cum a fost? N-ai avut presiune? Stelist de mic si ăsta.

    0
    0
  5. La câte ai făcut pt uta, poți zice orice, mai ales că ai fost under, față de mulți alții ai fost iubit la Arad, și meriți respect, baftă miculescu, sper să pleci de la mitici în maxim 6 luni în Europa, forza uta oriunde, oricând 🖐️

    0
    0
  6. Multumim pentru tot David! Însă visul tău e cam urât , eu speram sa visezi sa ajungi intr-un campionat puternic nu în curtea ciobanului…oricum mult succes si sper sa pleci cât mai rapid de acolo.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button