Stranieri aradeni

Alex Sabău va juca în Liga 2-a, dar nu la Dumbrăvița, ci la CSA Steaua!Petrolul Ploiești l-a chemat pe Alexandru Sabău de la Dumbrăvița pentru a-i oferi o variantă mai bună de împrumut pentru sezonul 2022-2023. Fundașul arădean a semnat în această dimineață cu CSA Steaua, formație care – teoretic – se bate pentru promovarea în Liga 1, fără a avea (încă) acest drept.

De când a plecat în vara anului trecut de la Gloria Lunca Teuz Cermei, Sabău a jucat în liga secundă 15 meciuri, 14 la FC Brașov și doar unul la Petrolul. A și marcat două goluri pentru „stegari”, care l-au cedat defintiv în iarnă la gruparea prahoveană. Acum, va juca sub comanda lui Daniel Oprița, alături de foștii utiști, Cristian Blaga (împrumutat și el un an în Ghencea) și Cristian Bustea.

În vârstă de 24 de ani, Sabău a faăcut parte din generația 1998 crescută de Cristi Păcurar și Francisc Tisza la Atletico, dar a plecat de tânăr la Academia lui Inter Milano. În Italia a mai evoluat la AVC Vogherese, din Serie D, înainte de a se repatria la Cermei.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button