UTA Arad

Chindriș a debutat convingător în „alb-roșu”: „Un punct de moral ce ne va ajuta”





Coincidență sau nu, UTA bifează primul meci fără gol primit în deplasare la debutul lui Andrei Chindriș (23 de ani) în „alb-roșu”. Fostul fundaș al Botoșaniului a jucat foarte bine, a fost impecabil la duelurile aeriene, aspect la care defensiva arădeană a păcătuit cu FC Argeș și FC Voluntari și chiar acasă, cu Petrolul.

Pe final de meci, apărătorul crescut de Universitatea Cluj a acuzat niște crampe, dar a strâns din dinți și a revenit pe gazon, cu atât mai mult cu cât Ilie Poenaru nu mai avea soluții defensive pe bancă și echipa sa era deja în zece oameni ca urmare a eliminării lui Dobrescu. „Am avut o perioadă lungă fără să joc, din punct de vedere fizic pe sfârșit s-a simțit. Au fost niște crampe, după atâta timp se simte faptul că nu am meciuri în picioare. Mi-a fost greu, dar, chiar dacă nu am obținut victoria, ne bucurăm și pentru acest egal. Am rămas în zece oameni contra unei echipe bune ce joacă în Europa. Este un punct de moral care ne va ajuta pentru că am avut foarte multă atitudine. Mergem înainte să câștigăm meciul următor”.

Chindriș nu mai jucase un meci oficial de pe 26 octombrie 2021, când fosta sa echipă, Santa Clara a trecut cu 3-1 de FC Porto în Cupa Ligii. Atunci, puternicul fundaș a și marcat pentru gruparea lusitană.

10 comentarii

  1. Bravo Chindriș! Felicitări întregii echipe!
    Acasă cu U’ Cluj aș dori să văd cei mai în formă fotbaliști Balauru/Fl. Iacob – Pătlăgică, A. Chindriș, Benga, Erion – Isac, Cascini – Wesley, NEGOESCU, Postolachi – Ademi.
    Dacă nici meciul următor nu joacă NEGOESCU TITULAR atunci Poenaru nu știe să managerieze o persoană conflictuală cu mici probleme de comportament, dar totuși valoroasă!
    Să ne mai lase cu Șteau și Batha.
    Obligatoriu trebuie să facem 3 puncte cu U’.

    0
    0
      1. Am avut. Mulțumesc asemenea.
        Important e că LaQuica Înțelege fotbalul și iubește UTA!
        Hai UTA!

        0
        0
        1. Efectul Dunning-Kruger este o eroare de apreciere în care persoane incompetente apreciază eronat competența lor ca fiind mult mai mare decât în realitate.

          P.S. De unde stii tu ca Patlagica e in forma, ca Negoescu poate juca in spatele varfului, ca Postolachi poate juca aripa ?

          0
          0
          1. Competentule, ceea ce doresc să subliniez este că aș dori să-i văd în teren pe cei mai în formă fotbaliști, nu pe un Șteau,Batha,Matei,Stahl,Keșeru,Otele, chiar și Dobrescu, ci pe următorii:
            Balauru/Fl. Iacob – Pătlăgică, A. Chindriș, Benga, Erion – Isac, Cascini – Wesley, Postolachi, NEGOESCU, – Ademi.
            Cine i-a urmărit până acum în meciurile de pregătire și nu numai,
            a observat că duc plus valoare echipei.
            Haide UTA!

            0
            0
          2. Deci, pe Ademi si mai ales pe Wesley i-ai urmarit in meciurile de pregatire ? Bun asa, competenta maxima !
            Tocmai ca intrebarea mea a fost: de unde naiba stii tu cine e mai in forma mai bine decat cei care lucreaza cu ei zi de zi ? Citesti in ganduri si in stele ?

            P.S. Macar l-ai mutat pe Negoescu aripa acum, te-ai sesizat…insa Postolachi in spatele varfului, cu rol de „regista” sau „playmaker”, cum ai vrea tu sa numesti postul ?????
            Am mai avut pe aici pe comentarii pe unul care tot il cerea pe Erico sa fie jucat extrema sau varf, vad ca vrei sa-l concurezi in idei…

            0
            0
    1. Mă bucur si eu că a ajuns la UTA. E tânăr si are un caracter bun. Incet, incet facem echipă bună. E un mare plus Chindris, si Jobelo. Postolachi, la fel. Ademi trebuie să joace și el măcar 25-30 min. Avem probleme cu Batha si Dobrescu, Vuccevici incă centtrează in primul adversar. Nu-l invată nimeni să centreze pe băiatul ăsta? Se pierd mingi cu nemiluita.

      0
      0
  2. pai daca ti jucatori tineri cu potential si nu ii fortezi nu vei avea niciodata viitor daca miculescu nu era fortat crezi ca mai ajungea sa plece pe 1.7 mil euro?multi jucatori talentati s au pierdut pt ca nu li s a dat incredere !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button