Utiștii, mulțumiți și nu prea! Dună: „Nu e normal să nu câștigi de 15-16 etape în deplasare, e – însă – un punct de plecare”


Poate mai mult decât la meciul cu Petrolul, când favoriții au câștigat cele trei puncte cu largul concurs al defensivei ploieștene, la Sfântu Gheorghe, suporterii UTA-ei au văzut o formație arădeană mai aproape de pretențiile lor. În primul rând, „roș-albii” au avut atitudinea corectă, de sacrificiu, până la ultimul fluier al arbitrului Vidican, ținând cu dinții de remiza albă în inferioritate numerică. Altfel, până la eliminarea lui Dobrescu, din minutul 79, „Bătrâna Doamnă” a fsost echipa ce și-a creat ocaziile mai clare.

Prima dintre ele i-a aparținut basarabeanului Postolachi, care și-a făcut excelent treaba de „vârf” împins. A dat cu capul în majoritatea baloanelor ce i-au venit la bătaie și chiar și-a găsit colegii de lângă el, dar a ținut inteligent de minge, pentru a crea culoare și a dicta tempoul atacurilor. Pe scurt, fostul atacant al lui PSG a fost mult peste Claudiu Keseru, care și azi a intrat destul de rău în meci. Chindriș a jucat și el foarte bine la debutul pentru UTA, iar Jobello a arătat și el ceva stofă de fotbalist. „Am avut un meci foarte greu astăzi cu, după părerea mea, cea mai în formă echipă din campionat, o echipă care joacă în cupele europene. Eu spun că am făcut un meci bun astăzi, în special defensiv. Echipa nu a mai greșit, așa cum a făcut-o în deplasările precedente, de la Pitești și cu Voluntari, de la Mioveni. E adevărat că în prima repriză a suferit puțin jocul pe faza ofensivă, dar, per ansamblu, eu zic că am meritat acest punct. Băieții au muncit foarte mult, iar cu puțin noroc, în a doua repriză, în care am avut ocaziile clare, puteam plecacu toate cele trei puncte. Nu știu dacă era meritat sau nemeritat, dar ăsta e fotbalul. Îmi pare rău că n-am marcat, în special la Virgil, la Postolachi, unde a fost o ocazie foarte, foarte mare și a lui Wesley (n.a. Jobello), la fel. Cât despre Sepsi nu-mi aduc  să fi avut o ocazie clară, așa cum am avut noi. Dar, ăsta e fotbalul, sigur e un punct de plecare pentru noi. Pierduserăm precedentele deplasări și, repet, azi am jucat contra unei echipe foarte, foarte bune, iar punctul este meritat”, a menționat Marian Dună la finele disputei din Secuime.

Pe de altă parte, „secundul” lui Ilie Poenaru recunoaște că UTA își dorea mai mult de la confruntarea de la Sfântu Gheorghe, așadar: „Noi nu suntem mulțumiți, cum nici jucătorii nu sunt mulțumiți. Au conștientizat și ei că nu putem merge așa la infinit , să nu câștigăm puncte în deplasare, pentru că echipa nu a mai câștigat de vreo 15 16 afară, ceea ce nu e normal. E adevărat că nu suntem mulțumiți, dar sper ca de la meciul următor să intrăm pe un făgaș normal. Din punctul meu de vedere, având acest lot, unul bun, cu jucătorii tehnici, cu care să se poate construi foarte, foarte, bine, sperăm că nu vom mai face pași greșiți și primul pas care nu trebuie să fie greșit este acasă cu U.Cluj, când trebuie să luăm cele trei puncte. Ca să concluzionez, acest ppunct le va da un moral foarte, foarte bun pentru meciurile viitoare”, a adăugat Dună.

27
3


10 thoughts on “Utiștii, mulțumiți și nu prea! Dună: „Nu e normal să nu câștigi de 15-16 etape în deplasare, e – însă – un punct de plecare”

 1. cei patru muschetari au vrut UTA, nu au sanse, Gloria o reinfiinteaza alții, poate reinfiinteaza si ei AMEFA. sau merg la steaua să promoveze in sfârsit si ,,frații”

  6

  4
 2. HERMANSTADT,o echipa venita din liga2a si cu probleme financiare serioase cu putine valori in echipa, o invinge pe VIITORUL !!!

  2

  0
  1. Cam tot mai greu sa se faca reciprocitati dar nu sunt excluse aliante,sub alte forme insa…Romanul este inventiv si nu doar romanii….In plus,raman partizanul hotarat al faptului ca,(virgula),Casele de Pariuri ar trebui sa dispara ca sponsori directi,mai ales cand se intalnesc echipe cu acelasi brand pe piept…Adica un patron,investitor,creditor sau ce-o fi,nu are voie sa se implice oficial doar la o echipa in aceeasi competitie,liga,acelasi sector,dar o casa de pariuri poate…Cum asa?
   Aici este,devine si persista neincrederea cu „hotul este negustor cinstit”,s-ar explica inexplicabilele…Nu ma pricep,nu joc la pariuri,nu am jucat in viata mea si nu voi miza niciodata dar pe aproape orice prieten pe care il intreb,raspunsul este acelasi:”aaa…nu..eu joc doar de distractie,pe 1-5 Lei”..Da!Dar joaca si mizeaza…
   Problema ar fi ca pariaza jucatorii,ascunsi prin terti,nu ei direct…Finul,soacra,nepotul,prietenul,omul sau de incredere baga la greu…Nu acuz,nu avansez nici un fel de consipratie….Dar sa iei 4 cartonase galbene in 4 meciuri consecutive,fara a juca cam nimic, stiind ca esti ochit,mai ales albanez,mi se pare ciudat..Sunt ferm convins ca nu se mai trantesc meciuri cu valizele de rigoare,se gasesc alte variante,de unde ies bani mult mai multi.Stop PARIURILOR!

   6

   2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.