Șoimii Lipova

Lipova și-a luat juniori de la Zalău și UTA: Mare și Bulza debutează mâine dimineață, la Ineu!





După plecarea lui David Ciubăncan la Iași, grupare care – la rândul – ei l-a împrumutat la Ungheni, acolo unde va lucra cu Flavius Sabău, Șoimii Lipova a rămas pe piață pentru unul-doi juniori cu profil ofensiv. Ambii au 18 ani și au sosit în această sătămână, unul de la SCM Zalău și celălalt de la UTA.

Alexandru Mare (foto 1) este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din județul Sălaj, a fost și în curtea Academiei UTA și a avut oferte de la o echipă din ligile inferioare din Italia, dar şi de la Sportul Şimleu. Până la urmă, fotbalistul originar din comuna Mirşid a ales echipa lui Adrian Abrudean și Norbert Polgar, unde ajunge sub formă de împrumut până în vara lui 2023 de la Zalău.

„Vreau să prind încredere și să am cât mai multe minute jucate, pentru că la vârsta mea e important să ai cât mai multe meciuri în picioare și să creşti cât mai mult în joc. Îmi doresc să fac o impresie bună și să mă impun aici și după să plec mai sus”, a declarat Mare pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Ovidiu Bulza (foto 2) este vicecampion național cu UTA U17 în vara anului trecut. Mijlocaș central / dreapta sau chiar al doilea atacant, fostul elev al lui Dinu Donca vine și el sub formă de împrumut de la gruparea emblemă a orașului până la finele sezonului ce va începe pe 27 august.

Noii mijlocași ai „șoimilor” vor debuta vineri dimineață (începând cu ora 10) în amicalul de la Ineu, cu ACB-ul.









Un comentariu

  1. Ovidiu Bulza vine imprumut de la LPS Banatul . Si la ,, gruparea emblema” a fost imprumutat tot de.la LPS Banatul .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button