Poenaru joacă cu cărțile pe față cu Keseru, Ubbink și Batha: „Fiecare și-a spus ofurile, o să devină decisivi pentru echipă”


De două meciuri, Ilie Poenaru i-a lăsat pe ultimii doi căpitani ai UTA-ei pe bancă. Claudiu Keseru a arătat prea puțin față de așteptările mari pe care arădenii le au de la un fotbalist cu cota și experiența sa, iar Desley Ubbink a fost cu gândul la oferta de la CS U Craiova, unde a fost dorit de Laszlo Balint.

Ambii au intrat pe teren în partea a doua a meciului cu U. Cluj, dar semnalele nu sunt tocmai bune în vederea confruntărilor ce urmează. Antrenorul „roș-albilor” susține că a clarificat totul cu ambii fotbaliști, dar și cu Idriz Batha, și el unul dintre „senatorii” ce nu au avut un start prea bun de sezon, totul culminând cu prima suspendare din Superligă pentru cumul de cartonașe galbene. „Discuții individuale am avut cu toți cei trei jucător. În momentul ăsta sunt ok, sunt bine, am stat, am discutat, fiecare și-a spus ofurile. La rândul meu, le-am transmis ceea ce îmi doresc de la ei. E clar că discuțiile au fost diferite, pentru că, așa cum spuneam, au fost situații diferite și cred că în momentul ăsta am reglat cu ei, sunt ok. Din punctul meu de vedere , Ubbink a intrat foarte bine în meciul cu Clujul, a ajutat echipa, a fost disponibil la efort și a făcut și din punct de vedere tehnic-tactic mișcările pe care i le-am cerut. L-am coborât și în poziție de optar, a răspuns pozitiv și ăsta e un lucru bun, înseamnă că a înțeles situația lui. Exact în momentul de față este conectat și concentrat aici, deci nu se mai gândește la absolut nimic și încearcă să dea sută la sută pentru echipă. Cu Claudiu la fel, am vorbit chiar ieri. El a înțeles până la urmă că și-a dorit foarte mult și nu avea cum să dea atâta în primele luni. Eu i-am spus că din etapa a cincea o să aibă și ritm, o să înceapă să-și găsească cadența, reperele și toate cele. Dar, el a pus acea presiune pe el, și-a dorit foarte mult, își dorește să marcheze și este clar că în momentul în care va reuși să și o facă se va debloca total. Și atunci eu o să vedeți că va fi Keșeru acela de care vorbeam înainte de a veni la acest club”, a spus Ilie Poenaru despre experimentații cu profil ofensiv.

Un randament sub așteptări a dat și Idriz Batha, între altele albanezul luând câte un avertisment în fiecare meci disputat și în etapa a 5-a, cu U. Cluj, a luat loc în tribună pentru suspendare. „Într-adevăr, Batha a avut o perioadă mai nefastă, în sensul că nu ne ieșea jocul, iar el este un jucător care-și dorește foarte mult, e foarte inimos și, în același timp, foarte agresiv. Am încercat să îl ponderez puțin în agresivitatea asta și să îi transmit – de fapt – că este foarte util echipei prin ceea ce face, dar el trebuie să fie constant și să aibă un echilibru. A înțeles acest lucru și să sperăm că, de la etapă la etapă, va lua mai puține, sau deloc, cartonașe”, a mai punctat antrenorul UTA-ei .

Concluzionând, Poenaru consideră cei trei fotbaliști rămân parte importantă ale planurilor sale. „Nu este o pedeapsă, doar am încercat altceva. Ei sunt jucători importanți pentru acest club, sunt importanți pentru această echipă. Am toată încrederea, doar că nu au fost la un nivel foarte bun, dar, de o săptămână, de vreo zece zile, dunt din ce în ce mai bine și o să devină decisivi pentru echipă”, a încheiat „principalul” arădenilor.

29
1


3 thoughts on “Poenaru joacă cu cărțile pe față cu Keseru, Ubbink și Batha: „Fiecare și-a spus ofurile, o să devină decisivi pentru echipă”

 1. Batha să caute sa joace mingea, nu picioarele adversarilor. Sa fie mai curat in joc si sa nu mai dea din coate la adversari in față. De la Keseru, bine ar fi să mai fie ceva dar slabe sanse. Are 36 ani. Ubbink poate dacă vrea, sperăm să vrea. Atacați pe zonă centrală la rapid, Săpunaru nu mai poate alerga de prin min 60. Cautați driblingurile in viteza și pase rapide si veți invinge 100%.

  16

  5
 2. Domnule Poenaru, capitan de echipa trebuie sa fie Benga , jucator cerebral, fara figuri de stil, cu experienta in Liga 1, si la UTA, apoi Iacob, apoi Balauru (cand joaca).Keseru este momentan ZERO ABSOLUT (deci pe banca), Ubbink, poate deveni ce a fost , dar in repriza a doua, Otele ,daca ii iese in prima repriza bine, daca nu il inlocuim.

  17

  6
 3. Isac are valoare, Patlagica, la fel, Negoescu trebuie incercat multe minute,Pop de ce nu este in lot ?Ciba de ce nu este in lot?Sunt convins ca toti acestia ar face mai mult decat Keseru, si multi altii pe care ii ruleaza domnul Poenaru.Vii cu Dobrescu, Matei si alti osteniti ?

  14

  5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.