UTA Arad

„Centralii” argeșeni se poartă la meciurile UTA-ei: După Călin, cu FC U Craiova arbitrează Popa!





Au trecut șase runde din prezenta ediție a Superligii și „Bătrâna Doamnă” a avut destule probleme cu arbitrii. Și asta în ciuda introducerii sistemului VAR, e adevărat, pe varianta low cost. În prima rundă, la Pitești, arădenii au fost privați de un penalty la scorul de 1-0 pentru FC Argeș (meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0), cu U. Cluj, Marcel Bîrsan a enervat pe toată lumea prin maniera sa de arbitraj, pentru ca Iulian Călin să-și cu adevărat în petec în derby-ul de săptămâna trecută cu Rapidul. „Centralul” din Ștefănești (Argeș) l-a eliminat pe Idriz Batha la mijlocul reprizei secude după un al doilea „galben” la care ar fi trebuit să fluiere fault în favoarea albanezului.

La confruntarea de vineri seara (ora 21,30), cu FC U Craiova 1948, Comisia Centrală de Arbitri a trimis la Arad un alt arbitru din Argeș. Este vorba despre Cătălin Popa, care a mai condus în acest sezon o partidă a „roș-albilor” și anume „dușul rece” (0-3) de la Mioveni, cu FC Voluntari. Interesant este că piteșteanul a arbitrat și precedenta confruntare dinre cele formații de pe noua arenă „Francisc Neuman”, câștigată de gazde cu scorul de 1-0. Atunci, mai precis în toamna lui 2021, Popa nu a sesizat hențul lui Roger la golul de trei puncte al „roș-albilor”, fază care acum – probabil – va fi taxată la VAR.

Mâine, „centralul” de 40 de ani va fi asistat de conjudețenii săi: George Neacșu (Cîmpulung Muscel) și Romică Bîrdeș (Pitești), în timp ce rezerva vine din nordul țării, de la Carei, în persoana lui Szablocs Kovacs. În dubița VAR vor lua loc: Florin Andrei (Târgu Mureș) și Alexandru Vodă (Alba Iulia). Notele „fluierașilor” cad în sarcina lui Zoltan Szekely, din Baia Mare, iar observator de joc este brașoveanul Marian Ivan.

7 comentarii

  1. arbitri foarte slabi plini de gafe nu inteleg cum astfel de indivizi sunt tinuti pt liga 1 e clar doar pt ca executa ordine !

    0
    0
  2. Dl ziarist tu acum vii și readuci hențul în discuție…of doamne ce corect..alaltăieri scriau cei din București verzi și uscate de noi….dacă nici voi cei de aici nu ne vedeți altfel ne meritam soarta…..voi nici nu știați dacă Roger prin corectitudinea lui nu spunea nimic…televiziunile nu au văzut….

    0
    0
  3. Domnilor , de ce UTA nu este arbitrata de Istfan Kovacs, de Petrescu, de Fesnic, de nici un ecuson FIFA (pardon exceptie face Marian Barbu care ne-a furat campionatul trecut ca in Codrii Cosminului la meciul cu FCSB).Pe noi doar pionierii arbitrajului ne fluiera !

    0
    0
  4. Nu trebuie că UTA sa aibe arbitrii favoriți, e bine și argeșeanul asta la mijloc! Pe noi trebuie să ne ingrijoreze valoarea slabă a atacanților asta trebuie să ne îngrijoreze , dacă atacanții ar marca 2-3 goluri pe meci atunci ne poate fluiera și cel mai prost arbitru! Cea mai gravă problema cu care se confruntă UTA de trei sezoane este lipsa de valoare a atacanților ,eu cred și susțin după cele 5 etape că UTA va ajunge la baraj la sf sezonului din păcate ,conducerea clubului a greșit grav în privința transferurilor! (Jucam frumos dar nu câștigam) …

    0
    0
  5. Arbitrul POPA se stie ca, este slabut in ale arbitrajului dar daca UTA., baietii vor juca foarte bine si sa bage mingea in ate,conteaza mai putin arbitru, asa ca, asta este rezolvarea, sa dai gol, goluri cand ti se ofera ocazia. FORTA UTA. Arad, HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button