Progresul Pecica

Pecica mișcă ierarhia cu o remiză în deplasare, împotriva Buziașului: „Ne bucurăm pentru un punct, dar ne întristăm că nu am luat trei”





După dezamăgirea eliminării din Cupă, de la Periam, Progresul Pecica s-a întors în județul Timiș, dar la Carani, pentru duelul cu nou-promovata Phoenix Buziaș. A fost și un duel al antrenorilor, bunii prieteni Cosmin Petruescu și Mihai Petcuț, care și-au obținut licențele în același timp. A rezultat un meci aprig, ce s-a terminat la egalitate, 2-2, după ce fiecare dintre cele două combatante a condus o dată.

Prima a înscris Pecica, prin Puie (52), Buziașul a trecut în avantaj după „dubla” lui Matiș (68 și 79), însă Progresul nu  a depus armele și Cristi Mihai a egalat cu 4 minute înainte de final. „A fost un meci echilibrat, noi puteam face 2-0, după 1-0, ei 3-1, după 2-1 și meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2. Încă facem greșeli personale, știm că acesta e atributul unor jucători fără experiență, dar le vom da credit tot campionatul. La noi problema e că nu avem destui seniori. Și azi a trebuit să schimbăm unul, pe Aldan, care a recidivat rapid și în cele din urmă am terminat cu 8 junioriî n teren. Ne bucurăm pentru acest prim punct în campionat, dar ne și întristăm că nu le-am putut lua pe cele trei. Continuăm cu dorința de a bate Cermeiul în etapa ce vine. Va fi un campionat interesant, echilibrat, în afară de Reșița și Lipova, care vor termina pe primele două locuri în clasament, fiecare poate bate pe fiecare”, afirmă Mihai Petcuț, antrenorul principal al Progresului.

Utistul Cristian Mihai a fost în probe timp de două săptămâni la divzionara secundă Unirea Constanța, dar a revenit la Pecica, iar astăzi a greșit la golul doi al Buziașului, dar s-a revanșat cu superexecuția de la golul de 2-2. „În opinia mea, cei de la Constanța au făcut o greșeală că nu l-au ținut pe Mihai, dar nu e nimic pierdut pentru băiat. Are calitate, iar dacă se concentrează pe jocul colectiv, Cristi Mihai poate bate fără probleme chiar și la porțile primei echipe a UTA-ei, în Liga 1”, mai susține Petcuț.

Peste o săptămână, pecicanii întâlnesc pe teren propriu singura formație fără niciun punct acumulat în clasament, Gloria Lunca Teuz Cermei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button