Fotbal femininUncategorized

„Leoiacele” vor să spele rușinea cu Poli cu primele puncte stagionale, pe „Banatul” sosește Fair-Play! Piroș: „Să strângem rândurile!”





AC Piroș Security Arad a făcut un duș extrem de rece la debutul în noua stagiune a ligii întâi la fotbal. „Leoiacele” au cedat cu 0-11 la Timișoara, cu Poli, echipă pe care obișnuia să o învingă în sezoanele precedente, scoțând-o – printre altele – din Cupa României doi ani la rând. Acum, însă, diferența dintre cele două grupări a devenit abisală, în sensul că fostul selecționer, Mirel Albon, a aranjat lucrurile pe Bega beneficiind de un buget generaos, în timp ce Pavel Piroș se descurcă cum poate la Arad, unde autoritățile locale și județene se cam uită în altă direcție.

Acestea fiind spuse, fotbalistele în roșu și alb cu greu își pot propune o intrare în play-off, cu toate că la nivel de lot lucrurile ar trebui să se îmbunătățească în curând. Până una alta, cu ocazia primei apariții interne stagionale, cu Fair Play Joc Cinstit București, echipei ce a pierdut rău la Timișoara se alătură doar Varga. Aceasta a evoluat la „închidere” în partea a doua a sezonului precedent, dar acum – cel mai probabil – va evolua în centrul defensivei acolo de unde a dispărut în această vară Adelina Ion. Între timp, de la Piroș Security a plecat și junioara Andrada Jarnea, care va evolua pentru UTA în Liga 3-a. „Vă dați seama că vrem nepărat să splăm rușinea de la Timișoara cu trei puncte duminică. Întâlnim o formație cam de nivelul nostru și spun nivelul la care ne aflăm acum fără trei-patru jucătoare importante. Sally Mansour va primi viza de România de abia pe 13 septembrie, iar Andreea Bălaș am înțeles că revine și ea în țară începând de luni. Mai e și situația Lidei Cauni, care e în revenire după problema la claviculă și pe care nu vrem să o riscăm dacă nu avem sută la sută acceptul medicilor. Am avut probleme și cu două transferuri din Repulica Moldova, din cauze birocratice jucătoarele nu au mai putut veni la Arad, dar vom încerca să le aducem din postura de jucătoare libere de contract. Până una alta, e important să strângem rândurile pentru meciul cu Fair-Play, ecchipa a mai acumulat și din punct de vedere fizic în cele două săptămâni de pauză și sper să câștigăm”, a menționat Pavel Piroș, președintele grupării arădene.

Într-adevăr, antrenorul Tibi Butura a condus antrenamente ceva mai tari în ultimele două săptămâni, la Timișoara și Arad, iar echipa ar trebui să arate ceva mai bine duminică, începând cu ora 11, când pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic sosesc fetele de la Fair-Play. Și acestea au debutat cu un eșec în noul campionat, 1-4 cu Femina Vasas Odorheiu Secuiesc.

FOTO: Politehnica Timișoara Femina (facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button