UTA Arad

Poenaru a identificat probleme de mentalitate la jucătorii săi după eșecul cu Sibiul: „Ne lipsește modestia, trebuie să ne sacrificăm mai mult”





Semnele de progres din jocul UTA-ei au fost risipite de o nouă prestație palidă, soldată cu primul eșec stagional intern al arădenilor. În minutul 29, Virgiliu Postolachi a transformat primul penalty pe care l-a primit „Bătrâna Doamnă” în acest sezon, Baba Alhassan a eglat în minutul 38 și tot ghanezul a înfipt cuțitul în cel de-al 5-lea minut de prelungire al întâlnirii.

„Nu merita nimeni să câștige, nici ei nu au prestat un joc senzațional”

Cert este că arădenii nu și-au creat nicio fază clară de a marca duă golul de 1-1, dacă nu pasa lui Keseru ce s-a plimbat prin fața porții fără ca nimeni să o bage în „ațe”, chiar înaintea de golul de 1-2. „Un meci echilibrat, un meci în care nu merita nimeni să câștige, trebuie să recunoaștem, pentru că nici ei nu au prestat un joc senzațional. Dar, măcar și-au urmărit interesul, au urmărit să nu piardă și au obținut maximum. Problema este că noi nu ne-am creat ocazii, nu am pus presiune pe adversar, trebuia să jucăm repede, să pasăm mult mai rapid, să punem presiune pe ei și n-am făcut-o. Am stat departe, pressingul pe care trebuia să-l facem, și să avem agresivitate pe fundașii lor centrali, l-am făcut întârziat, eram în doi timpi. Știam că ei pasează bine dacă sunt lăsați, au un joc elaborat, un joc de posesie, o echipă care joacă din aproape în aproape și trebuia să fim cât mai compacți, să stăm cât mai sus și să fim cât mai agresivi. Nu am făcut asta pentru că nu am avut, în primul rând, atitudine, nu am avut comunicare, lipsa de reacție și de comunicare s-a văzut. În plus, ne eliminăm foarte ușor din orice duel, practic ei ne-au dominat și ca dueluri unu contra unu”, a spus Ilie Poenaru la finalul disputei cu Hermannstadt.

„Nu putem să continuăm așa, nu poți să faci performanță dacă nu ești modest”

„Secundul” Marin Dună susținea la conferința presă susținută pentru LPF că utiștii nu au fost pregătiți nici mental de jocul cu sibienii. „Probabil că nu am fost pregătiți nici din punct de vedere mental. Este și acesta un adevăr,  pentru că au crezut că dacă am bătut Botoșaniul, va veni Hermannstadtul și îi vom călca în picioare și nu e așa. Asta este o mentalitate greșită, le-am atras atenția că Hermannstadt este o echipă bună, că nu întâmplător sunt acolo unde sunt și că trebuie tratați ca atare. Trebuie să fim mult mai modești, ne lipsește modestia, sau se pare că dacă câștigăm un meci s-au rezolvat toate problemele. Nu ai cum să faci performanță așa, le-am transmis-o și lor, nu poți să faci performanță dacă nu ești modest. Dacă nu muncești, dacă nu te sacrifici, atât în teren cât și în viața particulară, nu poți să faci performanță și nu poți să ajungi la un nivel foarte bun. Trebuie să le dea de gândit acest lucru, pentru că nu putem să continuăm așa”, a mai afirmat „principalul” arădenilor, care nu a dorit să vorbeacsă despre aplicarea unor eventuale sancțiuni financiare în cazul în care analiza reflectă din nou probleme de atitudine din partea jucătorilor: „Rămâne să decidem noi în vestiar dacă vor fi repercusiuni financiare, după ce analizăm. Este prematur să vorbim la cald și nu fac asemenea discuții. Astea țin de noi, de vestiar, le vom analiza și vom vedea ce vom face”.

„Cei care au venit de pe bancă au fost la același nivel cu cei schimbați, nu ai de unde să știi asta…”

UTA a renunțat destul de repede la doi dintre fotbaliștii săi care au făcut diferența în partidele precedente. „Cascini și Jobello sunt jucători importanți, dar care nu produceau nimic. Trebuia să vin cu prospețime de pe bancă, trebuia să vin cu alt suflu, cu altceva, dar, din păcate, și cei care au intrat au fost la același nivel. Nu ai de unde să știi cum intră cei care vin de pe bancă. În mod normal, te aștepți să intre cum au intrat la Botoșani, unde au făcut-o foarte bine și au adus un plus, iar rezultatul a rămas în picioare și datorită lor. Astăzi, însă, toți cei care au intrat nu au făcut ce trebuie. În plus, a fost și accidentarea foarte rapidă a lui Matei, care mi-a dat peste cap toate planurile. Urma să vin și cu Ademi, să împingem acolo și să ducem și noi mingi lungi în careu și să ne batem, să îi împingem la ei în 16 metri. Asta e, s-a dat totul peste cap, nu am avut ce să facem, sunt factori care influențează și la care nu te poți aștepta”, mai afirmă Poenaru.

„Eu sunt principalul vinovat pentru această înfrângere și mi-o asum

Eșecul vine cum se poate mai rău pentru UTA, chiar înainte de o pauză de două săptămâni, în care moralul nu poate fi prea ridicat, iar la reluare urmează seria de foc: Farul, CFR Cluj, FCSB, U. Craiova, toate precedente de lunga deplasare din Cupă, de la Suceava. „Poate nici ei nu meritau să câștige și rezultatul echitabil era de egalitate, dar era important băteam noi, pentru că aveam o oarecare liniște și puteam să pregătim ceea ce urmează. Acum, trebuie să muncim pe un fond de supărare, cumva trebuie să uităm cât mai repede, să analizăm și să fim realiști, în primul rând. În al doilea rând, eu sunt principalul vinovat pentru această înfrângere și mi-o asum. De aici trebuie să repornim, să ne pregătim, să ne refacem pentru că urmează un meci de Cupă, în care tăiem țara în lung și în lat. De acolo mergem la Constanța, practic o perioadă suntem numai pe drumuri, pe distanțe foarte mari. Dar, nu ne căutăm scuze, trebuie să fim mult mai echilibrați, trebuie să ne sacrificăm pentru fotbal, în primul rând. Dacă vrem să facem performanță, trebuie să ne sacrificăm mai mult, să fim mai modești și să fim cu gândul numai la fotbal”, mai spune tehnicianul „roș-albilor”.

„Mi-a fost teamă ca Idriz să nu fie eliminat, iar Anton putea veni cu un plus”

În afara lui Șteau, Ilie Poenaru și-a schimbat toți mijlocașii în disputa cu Hermannstadt, între care și  pe albanezul Batha. „Pentru că deja Idriz devenise din ce în ce mai nervos, avea deja galben și îmi era frică să nu rămânem în 10 oameni am apelat la Anton. În plus, ca și ca talie și ca duel de unu contra unu cu cei de la mijlocul terenului, mai ales cu Alhassan, am preferat să îl bag pe Anton pentru că este și un jucător care poate să creeze superioritate, un jucător care verticalizează și știam că poate să aducă un plus. Așadar, îmi era teamă ca Idriz să nu ne lase în 10 oameni, este un jucător agresiv, un jucător care pune suflet, care suferă, și îmi era să nu facă vreo prostie”, a  motivat antrenorul utist înlocuirea „închizătorului” albanez.

Galerie foto de la meciul UTA – Hermannstadt 1-2, semnată Claudia Carp

32 comentarii

  1. Mai oameni buni…..UTA nu joaca ! Restul sunt …..cancanuri ! După atâtea etape…..UTA nu joacă ! Keseru este un dinozaur care papă banii clubului !

    0
    0
  2. Domnule antrenor echipa dumitale nu joaca nimic . Au trecut cateva luni bune de cand sunteti la UTA dar nu se vede nimic . Aveti stadion nou , suporteti , atmosfera , salarii. Ce va lipseste. Mai lasa lamentarile astea ca nu mai tine.

    0
    0
  3. Poenarule, n-ai nici un fotbalist adevarat in echipa , ci doar jucatori de fotbal, imbracatori de trtricouri cu UTA si incaltatori de ghete.Ati luat 1 milion de euro pe Miculescu si nu gasiti un fotbalist adevarat ?
    Astia care-s la UTA sunt binevoitori, lupta ,dar din pacate nu stiu sau nu vreau cu obiectul, adica cu mingea.Cascini, din cand in cand, Ubbink, la fel.Batha e rudimentar, Matei e zero,Steau e zero absolut, deci nici o sansa fara macar un fotbalist in echipa.Doar cu doritori n-ai nici o sansa !Platim degeaba pe unii dintre jucatorii echipei UTA.Am impresia ca si Jobello, si Ottele s-au cam smecherit, iar Postolachi inca nu e pe grafic daca nu primeste centrari OK.Pe Kheseru il doare la banana,etc.
    Cred ca ceva nu este in regula in acel vestiar al UT-ei si Poenaru nu stie sa-l gestioneze.Parerea mea este ca Poenaru nu s-a adaptat la Arad !

    0
    0
  4. Gargară! Cu pișelău!
    …”nici ei n-au prestat un joc senzational”… Ceee?
    De când se joacă pe „senzațional” și nu pe goluri?
    Istoric, s-au câștigat mii de cupe și titluri, și milioane de meciuri pt simplul fapt că s-a jucat fotbal. Pe goluri!
    Adevarul e mult mai simplu: Sibiul a arătat ca o echipă de fotbal solidă și bine pregătită, și a jucat fotbal (pe goluri).
    UTA n-a arătat ca o echipă de fotbal bine pregătită, și nu a jucat fotbal, ci un fel de țurcă… Nați-o ție, dă-mi-o mie… apoi la adversar, portar sau aut…
    Rezultat? Adecvat. ?!

    0
    0
  5. Adevărat grăiește Poenaru că jucătorii au probleme de ,,mental,,itat,,e,,! Sincer nici dacă ar venii Mourinho nu ar avea rezultate UTA cu ăștia! Nu poți să dai vina doar pe antrenori ,a fost Balint după aceea a venit Badea iar acum a venit Poenaru ,cine draku mai trebuie sa vină că UTA sa aibe rezultate??? Hai sa fim serioși este al treilea sezon cu același joc haotic fara viziune fara determinare ,pase greșite șuturi inexistente ,rezultate chinuite chiar nu ne dăm seama că problema este la jucători? Jucători care nu pun sufletul ,sa treacă cele 90 de minute sa vina salariul și la revedere ,bine plătiți și nimic mai mult! Sint slabi și nu poți face performantă cu impotenți!

    0
    0
  6. Un lot care s-a învârtit la achiziții în jurul lui Keseru. Cotat încă la o valoare , din trecut, cu speranțe într-un mediu prielnic a dezamăgit încă din amicale. Lăsând la o parte implicarea financiara a clubului , lovitura e și mai dura pe plan mental. El nu a fost adus ca simplu atacant. Speranța la el , om de gol, titular de drept, factor de coeziune pentru toți, și am mai adaugă și o experienta la nivel înalt. Din toate acestea nici o realizare. Postolachi adus ca rezerva a lui. Nu salariul lui deranjează mai mult , ci așteptări dimensionate obtuz De aici, de la nereușită cu el, ifosele celorlalți, cu care s-a greșit mai puțin. Grea ieșirea din mediocritate.

    0
    0
  7. Cam ce mental pot sa aiba niste jucatori care iau de sus echipa neinvinsa de pe locul 3 cand ei nu sunt capabili sa castige cu Chindia si Mioveni, ultimele clasate??? Probabil mental de jucatori tampiti, la asta se referea domnul Duna?
    Am batut in deplasare pe Botosani iar astazi au luat 7 -0 de la Sepsi, deci hai sa ne vedem lugul nasului!
    Problema cred ca e lipsa de valoare, atat se poate. Jocul este incet, moale, din multe atingeri si cu o gramada de pase in spate si la portar.
    Vin 4 etape de foc in care sigur vom lua de sus pe cele mai puternice echipe din campionat si probabil si o alta rusine in Cupa asa cum suntem deja obisnuiti in ultimele decenii.

    0
    0
  8. D-le POENARU ,numai cauta scuze,baietii au jucat foarte slab,sibiul a jucat ca, o echipa , foarte buni la posesia mingei poate cea mai buna echipa din Superliga a ,la nicio echipa nu am vazut pana acum ce bine merg pasele intre ei. Si nu au jucatori de mare valoare,jucatori modesti dar foarte seriosi la antrenamente,se vede maestria lui MALDARASANU . Tu de ce nu faci ca, echipa sa joace POENARULE precum o face Maldarasanu ?Nr lipseste MODESTIA ? Cum asa ? Nu este nicio modestie Poenarule ci ,dupa cum ii antrenezi asa va juca. Sa nu legi tu doua trei pase tot meciul in faza de atac ? Jucatorii nu se inteleg intre ei pe teren.Mereu tot spui,sa fim echilibrati, mai modesti,seriosi in viata particulara etc !!! Trebuie sa muncim mai mult si mai mult dar vazi Poenarule ca, nu iti mai merge mult cu LOZINCILE ASTEA si daca vezi ca, nu iti iese in urmatoarele jocuri jocul echipei ,fara suparare lasa locul la altul mai bun ca, tine !!!Urma sa il bagi pe ADEMI ? Ce sa faca ADEMI, figuratie pe teren ? INVATA DE LA MALDARASANU CUM SE JOACA POSESIA MINGEI ca, baietii lui au fost superiori din toate punctele de vedere la acest capitol ,deaia sunt pe locul doi !!!

    0
    0
  9. Nu stiu ce meci a vazut Mister Poenaru????
    Sibienii superiori la toate capitolele!
    -nu s-au aparat supraaglomerat.
    -nu s-au panicat la 1-0 pentru noi.
    -nu au tras de timp la 1-1,ba dimpotriva,au vrut sa castige!
    -stau bine atat fizic(statura) cat si foarte bine pregatiti fizic,alergand tot meciul.
    -au jucat de parca ar fi fost pe propriul lor stadion,cu propriul lor public.
    -joaca in conditii de mari probleme financiare si totusi au motivare fantastica.
    -nu i-am vazut protestand sau gesticuland,nici atunci cand aveau dreptate!!!!!!!!
    -la faza golului doi,cu toate ca in ultimele 3-4 minute,toata UTA era la ei in careu,si-au lasat mereu 2 oameni la mijlocul terenului…Iata si bineinteles consecinta, inevitabilul final, trist pentru noi!
    – nu au vedete,elefanti,nume mari sau cine stie ce personalitati de vestiar.
    -Maldarasanu a simtit foarte bine ca noi nu putem,asa ca a putut el!!!!
    -nu mai au de dovedit nimic,presimt ca in curand isi vor gasi sponsori puternici!
    Asa cum preconizam, ca meciul contra Hermanstadt va fi cel mai greu,asa a si fost,pentru mine nici o surpriza,degeaba pronosticau unii ca batem la 2-3 goluri diferenta…Aceia nu au urmarit constanta adversarilor de astazi si clasamentul,deloc intamplator!
    Domnule Poenaru!!!!
    Nici o secunda, nu ati observat directiile jocului impus doar de catre propria dvs persoana,nu de catre noi,suporterii.Era clar,absolut, ca trebuia sa ne multumim cu un egal in conditiile de fatza,in repriza a 2-a,cel putin dupa minutul 80!Platiti propriilor viziuni de joc..Pase laterale si in spate,fara rost,atunci cand trebuia sa acceleram si asta deduce frica si neasumare!Benzi nu am jucat,pentru ca probabil ati dorit verticalizarea care nici in ruptul capului nu va iese!Despre demarcari si pase filtrante,nici nu mai spun…
    Daca ati vazut ca Steau nu se simte bine in banda dreapta,pierzand aproape toate duelurile directe cu adversarul,atat pe atac,cat si pe recuperare si a fost total incapacitiv,ca reactie,din ce cauza nu l-ati mutat?
    A trebuit sa se accidenteze Matei ca sa va aduceti din nou aminte de Negoescu?A creat posesie,pericol,a fost incisiv,a obtinut cateva lovituri libere,pe care tot elevii dvs,nu stiu sa le execute,semn ca nu se exerseaza asa ceva la antrenamante…Oare faceti antrenamente,totusi?Apropo’s.:..Keseru participa la ciclurile de pregatire?Pare total balerin,nepregatit…Dupa 2-3 alergari,pentru ca nu se pot numi sprinturi,gafaie ca si o locomotiva cu aburi,intr-un depou uitat de vreme…Oare care jucator sibian a aratat la fel de jalnic?Imi pare foarte rau,pentru ca am sperat si eu,la randul meu, in el…dar nici o sansa de resuscitare!
    Asa nu,Mister Poenaru!Niciodata!Nici nu prea cred ca puteti mai mult,profesional!Am senzatia ca si fara antrenor pe banca noastra,baietii pot la fel momentan…
    Pauza,sper sa fie un sfetnic bun de toate partile.Dragoste cu fortza nu se poate face!
    PS 1:nu pentru ca am uitat,FELICITARI din nou ALEX BENGA!Daca ar fi si marcat la ultimul nostru atac la care s-a scurs mingea in fata portii goale….Asta este….
    PS 2:din ce cauza nu ati asaltat in ultimele minute pe Mioveni si Chindia,in acelasi stil,pentru ca erau disperati sa tina de egal…Cate 2-3 jucatori pe jos concomitent,crampe,trageri de timp,autobuzul in poarta…Atunci v-a fost frica si astazi nu v-a fost?
    Domnule Poenaru….Va rog sa nu mai aratati spre jucatori,ca lipsa modestie,etc…E fara sens..Echipa este oglinda antrenorului si nimic mai mult!

    0
    0
    1. Cu totul de acord vis-a-vis de ce ai scris.Benga ,cel mai sigur si constant jucator al UT-ei.Capitan !

      0
      0
  10. Domnilor, de ce Benga este cel mai sigur jucator, cel mai constant in echipa,dece face doar ce stie si nu se hazardeaza in ce nu stapaneste .Este cel mai potrivit pentru a fi capitan de echipa.Este peste Iacob, Keseru, Ubbink.Este titular de drept, este sigur, te poti baza pe el in orice situatie.De ce este doar al 3-4 lea capitan ? Pentru ca el cu Vuckevic au cel mai bun simt din lotul UT-ei.Isi asuma tot ce fac.Restul sunt impostori si la nivel de parodie.
    PS- Saracul Steau a luat pe el (din pacate )apostrofarile de la Tribuna II, care le erau adresate lui Poenaru (am crezut ca are caracter dar din pacate este un impostor si un mitocan ) Daca avea sange in instalatie venea ca sa-l consoleze pe Steau, dar s-a ascuns ca un Bursuc sau Popandau

    0
    0
    1. @Gratian…Absolut corect!Ochii mei urmaresc multe,care doar pe stadion se pot observa…Ma abtin momentan de la jigniri directe de genul „impostor,mitocan”,pentru ca am promis ceva lui @Lucian,in trecut.. sustinere sau critici dar fara jigniri..Eu imi tin promisiunea,imi respect cuvantul dat,cu toate ca imi fierb creierii..
      Inca nu am inteles ceva?…Cand UTA joaca ceva sau cel putin pe speranta,e Mister Poenaru pe margine…Cand ceva nu arata, nu iese bine,apare Mister Duna pe margine..Cand se stabilizeaza jocul,intr-un fel sau altul,apare din nou Poenaru pe demarcajul din fata bancii de rezerve.Oare care ar fi explicatia?Este depasit Poenaru de anumite situatii,sau se retrage pe banca,pentru cugetari si meditari profunde??
      Au trecut etapele,rand pe rand si tot mai mult am impresia ca este depasit de situatie…Am senzatia ca se retrage pe banca, in acele perioade, din neputinta crasa…
      Domnule Poenaru…Lasa-le naibii de tablete,GPS-uri,aici nu este Play-Station,Fifa virtual sau alte jocuri electonice pe simulator…Casca ochii la ce iti joaca echipa pe teren,nu pe aplicatii…Pana faci tu analize in timpul meciurilor,te tavalesc adversarii pe gazon…Sa-mi spuna mie Poenaru ca pe Hassan,Ali Baba,fara hoti,nu il stia???Parca era Gulliver in tara Piticilor,a zburdat cum a vrut…Tragi-comedie interpretata aiurea…
      As mai avea o ultima intrebare simpla…Ce cauta Batha,istericul de servici,sa vina la meleu, direct cu pumni,croseu de dreapta?A scapat ieftin cu galbenul la care are abonament notoriu, deja enervant..Bine ca nu a luat rosu direct,nefiind vazut in aglomerare…Dar ce cautau stewarzii pe teren,la o adica,ca sa-i desparta?Mai mascatii lipseau…Eu le numesc „frustrari” a jucatorilor aradeni…Slabi psihic si nu doar psihic,din pacate…

      0
      0
  11. Nu este tarziu inca…Poenaru este total depasit,e clar …Trebuie demis urgent de dimineata,la prima ora…Dar care ar fi variantele viabile,serioase, de un eventual antrenor?Sa nu cumva sa schimbam de dragul schimbarii…E cert ca nu gestioneaza echipa si antrenamentele,jucatorii nu-i stapaneste absolut deloc…dar pe cine aduci?

    0
    0
    1. Sper sa nu vina Balint. Am vazut ce a facut la Craiova. De ce lumea nu-l vrea pe Leo Grozavu? Poate gasim un Ungaria, cineva care a trecut pe la Ferencvaros.

      0
      0
      1. La Craiova l-au sapat. A fost adus doar pana il convingeau aia pe Radoi.
        Oricum ar fi, Craiova, mai mult de locul 3 nu poate spera, nu are lot pentru asa ceva.

        Pe Grozavu de ce sa-l aducem? Sa sparga capete si pe aici? Sa faca si la noi 20 de egaluri?

        0
        0
  12. Prea multă teorie pentru afacera de familie Mezsar.Aceasta nu este UTA pe care o știam.La acest club totul este bolnav.Păcat de efortul proștilor din tribună.

    0
    0
    1. dacă privesti asa toate sunt afaceri de familie sau de primari! acum ce vrei să zici? să nu mai sustinem UTA că o conduce Meszar? până una alta e in grafic, 0 la adevăr locul 7. cred că la bugete suntem pe locul 8-9. ce să zică atunci fcsb-iștii, craiovele care au bani si fani mai multi?

      0
      0
      1. Ma tem ca dupa urmatoarele 4 jocuri vom fi la -6. Cu atitudinea si determinarea de ieri si Foresta Suceava va face instructie cu noi.

        0
        0
  13. Noi comentam de pe margune! Stia careva dinainte ca, Keseriu, nu va da satisfactie!? Eu cred cs UTA are jucatori, antrenori, echipa, buni, dar si-au setat singuri, presiunea rezulratelor si cand nu le iese!? ….se prabusesc ca un castel din carti de joc! La presiunea publicului, a conducerii…. si-au propus play-off si asta le macina sufletul si mintea…. se antreneaza toata saptamana cu asta in minte si in timpul jocului daca nu iese, normal nici adversarul nu sta jaloane, pica.. vezi nervozitate la Batha, precipitare la restul, centrari gresire! Nu cred ca e o problema de tehnica, tactica, ci mai mult mentala! Sibiul jiaca fara presiune, pt ei, isi fac treaba, fie ce-o fi…. vorba aia….ca la 20 de ani, fara griji si fara bani! Nu inteleg de ce UTA isi propune an de an play-off! Ca ce!? Merge in Europa… si ii elimina Karaghandi! Vorbesc cei ce nu au realizat nimic in viata! Casa, masina…. nu ai in 3-4 ani, decat daca furi, corupi, mostenesti averea parintiilor! Nu cred in reaua credinta a vreunui membru al actualei UTA! Limite!? Da! Dar limitele pot fi depasite! Hai UTA!

    0
    0
  14. Poenaru a,, identificat”, forma subtila de a duce un contract la capăt. Bine ar fi sa fie…. bine.! Eu vedeam cum alții se instalau în fotolii de revelații. La acest capitol nu e loc pentru toată lumea. Când publicul e arma ta de baza, o poți încurca frecvent. Cum s-a și dovedit. Suntem siguri ca exista frământări majore în lot. Un lucru bun în astfel de situații , dar se cer soluții. Unele de impact imediat. Cert e un lucru. Lipsesc crunt autohtoni de nivel profesional și etic model Benga. În acest timp, academia doarme somnul neputinței.

    0
    0
  15. 1. Tactica proasta: incepi cu șnoișpe inchizatori indiferent ca esti acasa sau in deplasare
    2. Șteau este nul
    3. Benga senzatie!!! – musai convocat la nationala
    4. Balauru si Iacob iesiti din forma -> sansă lui Mociu (nu i-o va da nimeni -> antrenor fricos neasumat)
    5. Probleme mari in vestiar, vestiar rupt in 2 poate chiar in 3 (nu trage nimeni pentru celalalt, exceptie Benga + intr-un meci jucatorii ne arata ca pot, ca stiu, ca vor, iar dupa nu mai fac nimic, astfel ii arata lui Mr. Poe ca el e la mana lor, nu invers)
    6. Keserü in iarna poate sa plece, desfacut contract, OBLIGATORIU! De banii aia aduci 3 U21 buni!
    7. Pregatire proasta: fizic, tehnic, tactic stam destul de prost
    8. Director/manager sportiv, respectiv tot board-ul de conducere inexistent, rezulta UTA sat fara caini!

    Toate aceste aspecte se leaga intre ele, iar pana cand nu se schimba ceva sus pe la birouri, aceasta va fii situatia de facto! Poate veni chiar si Guardiola sau cine vreti voi, rezultatul va fii acelasi.
    In incheiere, daca imi permiteti, un sfat, domnule Poenaru: „imprieteneste-te” cu ei, joaca-i psihologic, fa-i sa-si dea si ultima picatura de transpiratie pentru tine atat la antrenament, cat, cel mai important, la meci! Scoate-i la bere (cu masura), scoate-i la gratareala, faceti un chef, discutati fara inhibitii, construiti relatii de prietenie, asta vă va aduce succese. Fiti oameni si purtati-va ca atare vizavi de ceilalti si veti vedea ca lucrurile se vor indrepta…. bineinteles daca si cei din conducere isi doresc mai mult, nu doar sa tina clubul pe locul 12 si sa mulga cat se poate. Depinde de obiectivul fiecaruie.

    Forta UTA oriunde, oricand!
    Pentru noi doar UTA conteaza!

    0
    0
    1. Sunt 100% deacord in privinta lui Alex.Benga ,cel mai constant, si sufletist jucator de la UTA.Ar trebui sa fie singurul capitan si poate si antrenorul din teren.Nu se fereste de nimic in interventiile sale la minge.Culmea si nu prea primeste galbene.

      0
      0
      1. Doar doi jucatori de la UTA au sange in instalatie chiar si la rezultate slabe acasa, Vukcevic si Benga care vin sa salute galeria si peluza, apoi Tribuna 2, apoi tot stadionul. Ei, chiar daca mai si gresesc in timpul meciului, sunt cei mai inimosi de la UTA.Benga , fara sa faulteze isi baga capul in gheata adversarului iar Vukcevic ara toata partea lui si face un efort imens.Chiar daca cei doi nu au cine stie ce calitati tehnice, sunt trup si suflet pentru UTA.Iar publicul vede si simte acest lucru.Sunt doi jucatori care indiferent de rezultat sunt aclamati si isi pun mana la inima pentru UTA.Pe altii ii doare la banana de UTA

        0
        0
  16. Propunerea mea, in calitate de vechi sustinator si fan al echipei UTA ar fi o abordare a clubului catre antrenorul prof. Cristi Pustai – un om de 55 de ani, cu experienta , calculat (de profesie profesor de matematica ), care impune respect si prin prezenta fizica si prin modul de interactiune cu jucatorii si cu conducerea administrativa.Nu este impulsiv, iar disciplina lotului o impune prin prestanta si modul de comunicare.Mai sunt 10 meciuri de jucat pana la vacanta de iarna (etapa 21).Cred ca ar fi o pista pentru redresarea echipei si pentru rezultate pozitive.Dupa experiente cu Balint, Badea, Poenaru, cred ca ar fi oportun de a-l contacta pe Pustai de la Buzau.Pe undea lucrat a avut rezultate pozitive iar jocul echipelor pe care le-a antrenat a fost placut si eficient.

    0
    0
    1. Cand l-am propus pe Pustai in locil lui Balint au sarit toti postacii pe mine cu comentarii de genul „a terminat bautura prin Calarasi”.

      0
      0
  17. Daca in urmatoarele meciuri va persista acelas joc slab al echipei si nu se vede o imbunatatire in jocul echipei, cred ca, Poenaru trebuie sa aibe bunul simt sa lase locul altui antrenor care poate sa faca aceasta echipa sa joace intradevar fotbal. Poate nu il mai vor jucatorii si atunci nu mai are rost sa se chinuie,poate nu le place modul cum ii antreneaza etc.MESZAR chiar nu are niciun cuvant de spus la ofurile lui Poenaru fata de jucatori la fiecare meci ? D-le MESZAR, organizeaza domne o sedinta si fa lumina pt. ca, ceva nu este in regula de joaca echipa asa de slab !!!

    0
    0
  18. Am asistat ieri la o parodie a penibilului prestata de o trupa de plicitisiti condusa de 2 dirijori incapabili de reactie. Speram ca macar la pauza sa se schimbe ceva. Eventual 2 inlocuiri si o alta atitudine. Sperante desarte. Parca lipsiti de orice idee tehnica si de dezvoltare a jocului ofensiv am sapat brazde prin mijlocul terenului, cu obsesivele pase in lateral si apoi inapoi. Postolachi nu e vreun mare varf dar macar a incercat. Benga si partial Vukcevic si Chindris au mai incercat sa joace. Dar cand remarci linia de fund intr-un joc acasa e trist. Unica concluzie posibila: demisia dle Poenaru! Singurul lucru prin care te-ai remarcat de cand ai venit la Arad este kilogramul de gel pe care il ai vesnic pe par. Esti bun de reclama Taft: ”și coafura rezistă, rezistă…”. Si inca ceva! Cand pleci ia-l neparat cu tine și pe Keseru.

    0
    0
  19. Am avut si eu la inceput ca, Poenaru Ilie va face treaba buna la UTA. dar de unde, nu se vede nimic in jocul echipei totul este haotic pe teren !!! Parca cu mult contestatul BADEA echipa juca mai bine cat de cat,stia sa vorbeasca cu jucatorii,stia ce sa la ceara dar asta este,poate are si UTA. noroc de un antrenor cu adevarat bun !!! Ori nu stie cum sa ii antreneze pe baieti la antrenamente, ori stie si baietii nu intelege tactica lui de joc ori nu il mai vrea jucatorii ? Jucatorii in general sunt majoritatea destul de buni ,poate si cei care joaca slab pot progresa dar asta depinde de antrenor. Cum naiba MALDARASANU cu o echipa modesta, joaca extraordinar ? Simplu, a spuso si el, PRIN MULTA, MULTA MUNCA si MULTA SERIOZITATE si RESPECT lucru care nu se vede la UTA. si ne miram noi toti utistii de ce joaca echipa slab !!! Trebuie facut ceva din partea conducerii pt. ca, UTA. sa aiba rezultate !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button