UTA Arad

Negoescu, la prima apariție oficială stagională în fața fanilor arădeni: „Am încercat să intru cu entuziasm, pot să zic că am avut și ghinion”





Pentru a doua etapă la rând, Ilie Poenaru a apelat la Claudiu Negoescu, dar de această dată nu l-a mai introdus în locul lui Șteau, așa că arădenii au terminat, după mult timp, cu doi jucători sub vârstă pe teren.

Fotbalistul crescut de FCSB nu a reușit mare lucru și asta și pentru că conlucrarea cu colegii săi nu e dintre cele mai bune, din lipsă de minute oficiale împreună. „Am încercat să intru cu entuziasm și să aduc un plus. Din păcate, pot să zic că am avut și ghinion, pentru că la ultima fază ratăm noi și după aceea contraatac și luăm gol. Adică în minutul 96 să iei gol este o dezamăgire foarte mare. Acum avem două-trei zile libere, trebuie să analizăm ce am greșit și să o luăm de la capăt pentru că nu avem ce să facem. Ne așteaptă un meci în Cupă, după aceea un meci foarte greu cu Farul, dar mai întâi să ne gândim la meciul de la Suceava, căci trebuie să trecem mai departe”, a spus Negoescu, la prima apariție oficială stagională pe arena „Francisc Neuman”.

Fotbalistul de 19 ani a strâns doar 31 de minute în Superligă și asta în condițiile în care evoluțiile lui Șteau sau Isac au lăsat de dorit. „Este decizia lui Mister când joc, eu o respect, încerc să mă pregătesc cât mai bine și când mi se acordă șansa, vreau să profit de ea. Din păcate, atât am putut azi, noi discutăm să facem lucrurile cât mai bine, dar mai sunt și zile în care pur și simplu nu iese sau pur și simplu mingea nu intră în plasă. Mai și meciuri ca acestea, dar încercăm să lucrăm la antrenamente, să corectăm ce am greșit, să analizăm împreună cu staff-ul și cu colegii și să facem lucrurile mai bine pe viitor”, a adăugat fotbalistul Under al lui Poenaru.

În ultimele două zile de transferuri, s-a vorbit despre un posibil împrumut al lui Negoescu la Rapid, dar fotbalistul susține: „Nu știu nimic să fi fost vreun posibil transfer, nu mă întrebați, nu depind de mine. Alte persoane din club poate știu chestiile astea, dar la mine nu a ajuns nimic oficial”.

În fine, tânărul utist a dispărut – deocamdată – din radarul echipei naționale Under 20. „Încerc să mă pregătesc cât mai bine și să joc cât mai bine la club și cu siguranță va veni și convocarea la lot”, a fost concluzia lui Claudiu Negoescu.









19 comentarii

  1. Trebuia sa fie titular din startul sezonului, dar cel puțin după plecarea lui David. Nu înțeleg cum nu vede Poenaru. A întrat bine în meci, la 1 minut a scos deja un cartonaș pt adversar. Ma repetam în comentarii aproape la fiecare partida unde-i Negoescu. Suntem prostii satului dacă-l pierdem și-l lăsăm la altă echipă, se vede de la posta cât de bine știe cu mingea. S-a văzut deja in cele 3 minute cand a intrat in ultimul meci din primul sezon cu Voluntariul. Vreau sa-l vad jucând meci de meci. Ce dracu, alții ca Matei, Batha, Isac, Steau, Keseru, chiar și Ademi câte șanse primesc? Dar noi îl ținem pe banca tânărul care știe cu mingea, are viteza, dribling, determinare… Cred ca pot sa zic in numele suporterilor, Nego nu uita, noi te vrem in teren și credem în tine!

    0
    0
  2. Poenaru este orb,ca sa nu ma exprim altfel,mai urat?…Oare trebuie ca lotul sa intre in infirmerie sau suspendari ca sa-l introduci pe Negoescu?Cat de neprofesionist sa fii,ca sa nu vezi ca Steau este total depasit de situate ,mai ales cu Masca lui Zorro ca ii este frica, sa mai ia una in trompeta,contact direct,sa-i mute nasul la ceafa?..Si mie mi-ar fi frica in locul lui…Intra Negoescu si creeaza panica pe banda stanga,obtine avantaj,posesie,incursiuni,faulturi in apropierea careului advers…Adica aduce un plus clar,vizibil…si tu tii jocul tot pe Steau,pe dreapta,unde l-ai oprit pe Vukcevici pe urcari,atat cat poate el sa obtina cate un corner macar?
    Haos!Nici o idee,totul este pe ghici si nimereala…
    Keseru trebuie pensionat urgent,trebuie el sa simta asta din bun simt,daca tot i s-a promis o functie la caldurica,sa arunce prosopul amical…Sa nu se mai faca de ras…Stau manjii la rand..Ce se poate pierde?
    Mociu in poarta,ai deja juniorul necesar,Iacob si Balaur,o apa si un pamant.Iacob nu mai are nimic din ce a fost, nici macar jocul de picior consacrat,era sa sparga nocturna de cateva ori,plus ca apara o poarta cam larga…Benga neaparat capitan,sub orice forma …Labilii psihici,pe banca,simplu si eficace…Nervosii se elibereaza din cusca,fara botnita in repriza a 2-a,eventual…
    Doare tare,dar trebuie ascutit cutitul pe pietroi…
    Tai,blochezi salarii,bonusuri,nu ai mama nu ai tata,fara mila si compasiune…Tai in carne vie,indiferent
    cat de dureros ar fi, exista …UTA nu este sat de vacanta,pentru absolut nimeni!

    0
    0
  3. Negoecule, mi-a placut cum ai intrat in joc, tine-o tot asa si ramai modest si muncitor si ajungi departe…

    0
    0
  4. Alte erau schemele de antrenori, de data asta amândoi. Publicul aducea mereu formule mai bune. Nu stăpânesc deprinderile propriilor jucători. La o analiza am putea constata ca jumătate din echipa are alte posturi de baza. Cum ar fi Vukcevici, un fel de mijlocaș la închidere. L-au anulat pe Ubink, care a devenit un fel de Matei. Anton, spectator de lux. Doi portari excedati de evenimente , buni de Lipova sau Dumbrăvița. Un antrenor speriat de o sinusoidala în exprimare ce duce la subsol.

    0
    0
    1. Perfect de acord domnule Ionescu. Am vazut la Sibiu pe Oroian şi Paraschiv (care a fost aproape să ajungă la noi) foarte buni, în nota echipei. I-am abandonat şi aici trebuie din nou, cu regret, să-l pomenesc şi pe Horaţiu Moldovan. Hermannstadt, o echipă nou promovată care are un joc legat, combativ, eficient. Jucătorii urmăresc cu atenţie fazele, respingerile sunt pase reuşite, duelurile individuale sunt câştigate, pregătire fizică bună, viziune de dezvoltare a jocului ofensiv. Noi nu stăm bine în teren, jucătorul care are mingea şi este în marcaj nu are cui pasa, pentru că coechipierii nu se demarcă. Trei sezoane, trei antrenori diferiţi, o mulţime de jucători noi, dar singura constantă e mediocritatea. Oare ce ne lipseşte?

      0
      0
      1. Așteptări mari la UTA. Istoria obliga. Presiune ca pentru locul 3. Greșeli în lanț pe la evaluări cu jucători cedați cu amatorism pana la națională. Bucuria unor obiective , nu intangibile, a produs nu emulație ci precipitarea de nu seamănă un meci cu altul. SIBIUL. Se zice ca municipalitatea lor sprijină INTER Sibiu în liga 4 . Nu ii vor pe actualii. Se explica într-un fel. Sibiul este mereu locul unde se strâng zeci de trupe de teatru, într-un festival tradițional. Și asta costa. Deci ei deocamdată cu banii spre cultural și ceva ramuri de sport ca baschetul la Arad.

        0
        0
      2. Fotbaliști…asta lipsește la UTA și o conducere care cunoaște fotbalul! Ăștia nu șint fotbaliști mai degrabă balerine sau buni pt lupte greco-romane!

        0
        0
  5. Nu vă entuziasmați peste măsură după 2 driblinguri și 3 căzături. Nu uitați cazul Denis Rusu, văzut și el ca o speranță de talie mondiala și transferat , cu mare tam-tam, la campioana României. In ce liga joaca acum?
    In rest, Doamne ajută!

    0
    0
  6. Am fost ieri la meci și am plecat foarte supărat din cauza jocului prestat, în care mult lăudatul joc ofesiv promovat de antrenorul Poenaru s-a limitat la 9 șuturi spre poartă și 5 pe poartă!
    Asta în timp ce Hermannstadt a avut două șuturi pe poartă ambele transformate în gol!
    Îi readuc aminte domnului antrenor că promitea omogenitatea echipei după 5-6 etape de la începerea campionatului.
    Deocamdată singurul fotbalist pe care îl are UTA se numește Alexandru Benga (adevăratul căpitan), care are un spirit de sacrificiu dus la extrem, care pune suflet pentru culorile roș- albe ale UTA-ei!
    Vorbeam într-o zi cu domnul Poenaru care spunea că Negoescu nu joacă din cauză că nu înțelege ceea ce i se cere din punct de vedere al tacticii.
    Dar protejatul lui, Șteau și alții care fac doar act de prezență titulari sau rezerve oare se încadrează în tactica cerută de mister?
    De ce să nu fie titulari Mociu, Negoescu, Postolachi, Benga și toți ceilalți care dau totul în teren până la ultima picătură de energie?
    De ce le este frică să atace poarta, oare nu pentru că antrenorul nu se face înțeles la antrenamente?
    De ce s-a creat pericol pe partea stângă doar la incursiunile lui Negoescu și la centrarea în fața porții din ultimele minute unde linia de mijloc și atacanții lipseau cu desăvârșire pentru a marca?!
    De ce Hagi știe să antreneze tinerii, să îi folosească ca titulari și să aibe și rezultate?
    La UTA nu au ce căuta, necunoașterea, subiectivismele și indolența.
    Alhassan Baba ne-a arătat tuturor ce înseamnă profesionalismul, mentalitatea de învingător și spiritul de sacrificiu!
    În încheiere îl citez pe domnul Ionescu Gavrilă: “Lipsesc crunt autohtoni de nivel profesional și etic model Benga.”
    Forza UTA!

    0
    0
  7. *Nu văd alt motiv pentru care să îl introduci pe Șteau, decât subiectivismul!
    Tot ceea ce face este să arate determinare, hazard, fără nici o eficiență!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button