Arhivă articole

Pecica a „murit” frumos la Reșița, contra liderului! Cheregi: „Nu am fost în nicio secundă liniștiți” v.s. Petcuț: „Și la 2-0 simțeam că suntem în joc”


Progresul Pecica spera să profite de oboseala acumulată de reșițeni după duelurile tari cu Șoimii Lipova (2-0 în campionat) și ASU Poli (2-0 în turul trei al Cupei României) și a evoluat curajos în Valea Domanului. Doar că meciul de sâmbătă după-amiază a început de la 1-0, ca urmare a unei erori personale în defensiva „galben-albaștrilor” de care a profitat Negru, iar oaspeții au fost nevoiți să alerge după adversar. Capătă și Arsene au avut două situații bune de egalare până la pauză, iar Bărboianu a făcut rapid, în repriza a doua (min. 58) 2-0. Bozian a redus din diferență în minutul 78, dar două minute mai târziu Avramovici a încheiat conturile cu golul de 3-1, ce a închis tabela.

Cheregi: „După cele șase meciuri mă declar mulțumit de prestația echipei atât în campionat, cât și în Cupă”

La final, Călin Cheregi și-a lăudat adversarii, dar – bineînțeles – se bucură pentru poziția de lider al seriei a 8-a, cu 12 puncte dintot atâtea posibile. „A fost un meci greu, exact așa cum am anticipat. Am întâlnit o echipă interesantă, cu jucători aduși de la Academia UTA Arad și cu fotbaliști experimentați. Nu am fost în nicio secundă liniștiți, decât atunci când s-a încheiat meciul. După șase etape, și aici includ și cele două meciuri din Cupa României, aș putea preciza că am făcut o evaluare a echipei și până în momentul de față suntem în grafic. Dacă la început am avut câteva semne de întrebare, după cele șase meciuri mă declar mulțumit de prestația echipei atât în campionat, cât și în Cupă. Am făcut meciuri bune, iar etapă de etapă debutăm câte un copil. La acest meci, cu Pecica, a debutat Paul Mereu, un jucător născut în anul 2005. Pe această cale aș dori să-l felicit și pe Cristian Zimmermann, mai ales pentru evoluția avută în prima repriză, când a avut două intervenții miraculoase. Aș dori să spun și faptul că sunt bucuros că a marcat și Alexandru Avramovici, care a venit de pe banca de rezerve cu un plus în jocul nostru”, a declarat antrenorul bănățenilor.

Petcuț: „Am fost curajoși, dar încă plătim greșelile personale”

Așadar, Pecica a punctat doar la impresia artistică la Reșița și rămâne doar cu 4 puncte în clasament, pentru un provizoriu loc 6. „Am pierdut pe terenul unei echipe bune, experimentate, care are ca obiectiv promovarea, dar diferența ca și joc între noi și ei nu a fost deloc mare. Ba chiar pot spune că nu s-a văzut, doar că plătim încă scump greșelile personale ale copiilor. Nu îi condamnăm, știam care sunt riscurile cu ei, dar  – pe de altă parte – vedem deja progrese la majoritatea dintre ei. Și ei au fost curajoși azi, știam cu toții că aveam doar de câștigat din meciul de azi și la 2-0 simțeam cu toții că suntem încă în joc. Vă spun sincer că și la 2-0 pentru ei aveam senzația că puteam reveni pe tabelă. Am marcat doar odată, pe  o fază frumos lucrată, iar golul 3 l-am luat contrar cursului jocului. Terenul a fost și el destul de greu, noroios pe unele porțiuni, a trebuit să ne și batem cu ei și, evident, ei au fost ceva mai puternici decât echipa noastră de copii. Concluzionând, eu zic că nu ne-am făcut deloc de rușine în fața liderului, ne-au și felicitat după meci și ne-au spus că am fost echipa ce le-a dat cele mai mari emoții. Sper să repetăm această prestație și cu Lipova, fără să mai comitem greșelile personale și fiind și mai pragmatici în atac”, a spus Mihai Petcuț, antrenorul pecicanilor alături de Bogdan Bozian.

2
0


One thought on “Pecica a „murit” frumos la Reșița, contra liderului! Cheregi: „Nu am fost în nicio secundă liniștiți” v.s. Petcuț: „Și la 2-0 simțeam că suntem în joc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.