UTA Arad

CFR Cluj joacă luni la Arad, între meciurile cu Slavia Praga!





UTA va găzdui campioana României într-o zi de luni. Mai precis, CFR-ul va juca la Arad pe 10 octombrie, de la ora 20,30, LPF-ul și televizunile ținând cont de meciurile din grupa G a Conference League a trupei lui Dan Petrescu.

Joi, 6 octombrie, „alb-vișinii” joacă în Cehia cu Slavia Praga, urmând ca pe 13 octombrie , aceleași echipe să se înfrunte la Cluj. Între ele, CFR o înfruntă pe UTA pe noua arenă „Francisc Neuman”, unde a câștigat două meciuri din două cu același scor: 1-0.

În altă ordine de idei, Ilie Poenaru și stafful său tehnic e în plin ciclu de pregătire săptămânal complet, înainte de cele două confruntări oficiale de săptămâna viitoare. Miercuri, arădenii joacă la Suceava în play-offul Cupei României, iar duminică, la Ovidiu, cu Farul, în cadrul etapei a 12-a a Superligii. Până la urmă, utiștii au doar cinci internaționali și asta pentru că prezența lui Erion Hoxhallari pe lista de așteptare a naționalei Albaniei nu s-a transformat într-o convocare.

6 comentarii

  1. Program excelent. Cu Foresta ar trebui sa fie o incalzire, ca un meci amical. 3-4 zero la pauză, indiferent cu ce garnitură incepe partida.
    Altfel, cred că va fi bai mare

    0
    0
  2. Problema nu este la lot si la jucatori,mentalul il impune antrenorul,sunt total debusolati…Mister Poenaru,cu Duna sunt total depasiti de situatie..Tot le tin filozofii prin vestiar,pe care le vedem pe You Tube,discursuri in Limba Romana.Oare ce inteleg strainii?E ca si cu surdo-mutii,ce naiba?Am impresia ca nu exista comunicare,o limba comuna..Unii nu vorbesc Limba Engleza,altii doar Limba Franceza,altii niciuna…Ciudat,nu-i asa????Pai explica-le lor sarcini,ce au de facut????

    0
    0
    1. ce sa vorbeasca poenaru!? nu are nici licenta pro s-a trezit la o echipa cu suporteri si acum isi aranjeaza FREZA!TA SE PRICEPE CEL MAI BINE! IN REST ……..

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button