Baschet

FCC UAV Arad deschide noul sezon în ziua în care UTA joacă cu Farul!





Federația Română de Baschet a stabilit locația turneului de deschidere al Ligii Naționale de Baschet Feminin, ediția 2022-2023. Dacă în precedentul sezon, uvertura s-a jucat la Târgu Mureș, de această dată, formațiile din prima ligă vor avea parte de primele jocuri oficiale la București, în perioada 1-2 octombrie.

Fetele antrenate de Bogdan Bulj se vor duela în prima etapă a campionatului cu rivala clasică din Târgoviște, duelul fiind programat pentru duminică, 2 octombrie, cu începere de la ora 12:00. În aceeași zi, joacă și sora mai mare a FCC-ului, UTA, tot departe de casă, la Ovidiu, cu Farul, în cadrul etapei a 12-a a Superligii. Meciul începe la ora 18,30.

Programul complet al turneului etapei 1 din Liga Națională desfășurat în Arena de Baschet din Capitală:

Sâmbătă, 1 octombrie

Rapid București – CSM Alexandria – ora 14:00

Universitatea Cluj –  Sepsi SIC Sf. Gheorghe – ora 16:00

CSM Constanța – KSE Tg. Secuiesc – ora 18:00

Duminică, 2 octombrie

CSM Târgoviște – FCC UAV Arad – ora 14:00

Olimpia CSU Brașov – BC Sirius Târgu Mureș – ora 16:00

Dublă amicală cu Steaua Roșie Belgrad în weekend, la Arad

În altă ordine de idei, FCC UAV Arad primește în acest weekend vizita campioanei Serbiei, Steaua Roșie Belgrad, în ceea ce se anunță un frumos spectacol sub coș, în Polivalenta din orașul nostru. Meciurile se vor disputa sâmbătă, ora 18 și duminică, ora 12, iar intrarea va fi liberă, prilej pentru suporteri de a le încuraja pe fete și a urmări la treabă singura echipă europeană a Aradului, una care revine între marile forțe ale continentului, după 12 ani de pauză! Pentru galben-albastre” vor fi ultimele două repetiții, cele mai importante și edificatoare, înaintea debutului de sezon intern, programat în perioada 1-2 octombrie. Ambele echipe sunt angrenate în această toamnă și în cupele europene, sârboaicele în preliminariile Euroligii, iar arădencele în EuroCup, cu mențiunea că și Steaua Roșie ar putea ajunge în această a doua competiție ca valoare a continentului, dacă nu performează în turneul preliminar al celei mai importante competiții europene inter-cluburi, găzduit în octombrie chiar de capitala Serbiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button