Baschet

Concluzia amicalelor weekendului pentru FCC UAV Arad: Egalitate perfectă cu campioana Serbiei!





FCC UAV Arad ar fi avut nevoie de prelungiri pentru a tranșa duelul amical cu Steaua Roșie Belgard, desfășurat timp de două zile la Sala Sporturilor „Victoria” din orașul nostru. Ambele echipe s-au impus cu același scor: 78-72, sâmbătă, „galben-albastrele”, iar duminică, campioana Serbei.

Dacă istoria confruntării de aseară v-am relatat-o deja, să spunem că astăzi, în fața a aproximativ 150 de spectatori, printre care și doi susținători ai  oaspetelor, lucrurile păreau să o ia la vale la un moment dat pentru formația gazdă. Sârboaicele  controlat meciul de la un capăt la celălalt și a condus pe alocuri și la peste 20 de puncte diferență. Doar că americancele Madden și Baptiste, dar și căpitanul Hadzovic au ținut, din nou, steagul sus și au făcut eșecul mai digerabil. Un eșec ce putea fi și mai dulce dacă ar fi intrat și „tripla” din ultima secundă a bulgăroaicei Georgieva.

Din moment ce le-a amenajat și astăzi pe americancele James și Janger, Steaua Roșie se concentrează foarte mult pe duelul cu cu campioana României, Sepsi SIC, din preliminariile Euroligii, iar pulsul cu baschetul din LNBF l-a luat chiar în compania echipei ce s-a luptat până în decisiv cu covăsnencele. Dincolo, obiectivul FCC UAV Arad este să o recupereze și pe pivotul Marjanovic, care are dureri la spate cu o săptămână înainte de debutul stagional, pe 2 octombrie (ora 14), la București, cu CSM Târgoviște. Primul meci pe teren propriu al „galben-albastrelor” este programat sâmbătă 15 octombrie de la ora 17, adversar fiind Universitatea Cluj. Și în acest an, toate partidele din campionat sunt transmise în direct pe canalul de youtube al federației, FRBTV. Debutul în grupele EuroCup, unde Aradul revine după 12 ani de pauză, este programat pentru sfârșitul lunii octombrie.

În cel de-al doilea amical cu Steaua Roșie Belgra pentru trupa lui Bogdan Bulj, Dan Moraru și Sorin Mâneran au punctat: Baptiste 30, Madden 19, Hadzovic 17, Roșu 2, Ciotir 2 și Akathiotou 2. Au mai jucat: Fleșer, Georgieva și Racic.

FOTO: FCC UAV Arad (facebook)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button