Minifotbal, futsal

Șimăndanii au început cu o goleadă noua ediție a ligii secunde la futsal





La acest sfârșit de săptămână, a început o nou campionat al ligii secunde la futsal. Aradul e reprezentat și în acest sezon de Șoimii Șimand, care beneficiază și de cea mai nouă sală sală din județ, ce a găzduit, aseară, confruntarea cu Korondy Junior Corund .

Vorbim despre o formație din județul Harghita, pe care băieții lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană au bătut-o clar, cu 10-1. Florian Albu a reușit trei goluri, pe lista marcatorilor mai înscriindu-și numele chiar profesorul Mărcuș, dar și Onaca (2), A. Albu, Haloș, Ujoc și Pocioian, pentru vizitatori înscriind Jakobfi.

„Echipa oaspete s-a prezentat cu mulți juniori și ne-a făcut, cumva, misiunea mai ușoară. Am avut și noi absenți, de exemplu băieții de la Socodor, Ciornei, Ghergheș sau Pirtea, care au avut meci în Liga 4-a aseară. Nu știu exact ce să mă aștept încă de la acest sezon, pentru că nu cunosc exact ceea ce pot adversarele noastre”, a menționat  Daniel Mărcuș.

Șimandul face parte din seria de Vest a eșalonului secunde, alături de ACS Kereszthegy Remetea, CSM Târgu Mureș, ACS Korondy Junior 2017 Corund, ACS Metropolitan Ișalnița și AS Inter Gheorgheni. Peste o săptămână, șoimii au parte de o deplasare la Târgu Mureș, formație ce a pierdut cu 7-3 la Remetea în runda inaugurală.

Formații:

Șimand: Miclean – Mărcuș, Catană, Micula, Pocioian, Ujoc, F. Albu, A. Albu, Onaca, Malița, Cordoș, Tomuța, Năstase, Haloș. Antrenor: Daniel Mărcuș.

Corond: Gălățeanu – Fabian, Vekay, Hite, Jokobfi, Balazs, Sandor, Benko, Fifalvi, Koletes, Molnar. Antrenor: Mate Gyorgy.

De la ora 15, la sala de sport din Șimand, „șoimii” debutează și noua ediție de campionat național al juniorilor U19, contra celor de la Metropolitan Ișalnița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button