UTA Arad

Keseru consideră că era anormal să înscrie până acum pentru UTA: „Nu eram eu, golurile vor veni ca o consecință firească a ceea ce joc!”





Într-o intervenție telefonică la emisiunea Digi Sport Special, Claudiu Keseru și-a pus cenușă în cap pentru începutul slab de sezon avut în tricoul UTA-ei, dar încă e convins că-i poate da o mână de ajutor echipei arădene. Jucătorul cu cel mai bun CV din istoria de altfel glorioasă a „Bătrânei Doamne” nu a marcat niciun pentru „roș-albi” susține că problemele sale pe Mureș s-au legat de condiția fizică, însă acum lucrurile îmbunătățit din punctul său de vedere.

Atacantul orădean de 35 de ani chiar susține că a rămas surprins de nivelul la care se afla la un moment dat și că ar fi fost anormal  să marheze pentru arădeni. „Da, credeam că totul o să țină doar de mine. Chiar dacă m-am pregătit suplimentar, nu credeam că aceste luni în care nu am jucat în partea a doua a sezonului trecut le voi resimți atât de tare. Am început sezonul și aveam impresia că nu sunt eu. Nu sunt mulțumit, aveam așteptări mari, am venit cu un entuziasm incredibil, dar acum mă simt mult mai bine. Am și lucrat foarte mult, pe lângă antrenamente, să ajung la nivelul la care știu eu că pot să dau randament pentru a pune capăt acestei perioade. Nu eram eu mulțumit, nu mă simțeam bine fizic. Mă simt capabil, fizicul duce, iar acum, după această periopadă în care am resimțit lipsa jocurilor din ultimele 5 luni, sunt aproape de ce pot să dau eu fizic. Golurile cred că vor veni ca o consecință a ceea ce joc. Deci să fi înscris era anormal, pentru că nu m-am simțit în largul meu”, a spus aseară Keseru.

„Suporterii sunt WOW, jos pălăria!”

Acesta pare să-și dorească să ducă la bun sfârșit contractul cu UTA până în vara lui 2024, când va avea 37 de ani. Totodată, Keseru este încântat de atmosfera din tribunele arenei din Arad, dar a avut cuvinte de laudă și la adresa colegilor săi. „Am semnat pe doi ani cu opțiune. Da, în contract e stipulat și că pot să rămân în club, e o dorință pe care mi-am manifestat-o destul de repede, m-a atras. Dar nu acum. E incredibil , văd o dorință de a trece la un nivel superior, de a lupta pentru un loc în play-off, văd dorința asta. Sunt jucători noi, obiective mai marețe si clubul e într-o totală adaptare, dar suporterii, WOW, jos pălăria! Sunt foarte pretențioși, poate în anumite momente ne împing să forțăm jocul, dar e wow, o plăcere să joci cu ei în spate, a adăugat veteranul arădenilor, care a fost desemnat și primul căpitan al „Bătrânei Doamne”.

În cele 340 de minute jucate pentru UTA în acest sezon, Keseru a oferit o singură pasă de gol, în etapa a doua, pentru Miculescu, în victoria echipei sale (2-0) cu Petrolul.

13 comentarii

  1. Cu părere de rău cred că peste inca atâtea etape câte au trecut până acum realizările vor fi la fel. Cam ca alea ale lui Pușcaș la națională, adică nule, zero barat. Așa am spus și când a semnat. Viitorul va demonstra cine are dreptate.
    Mă bucur că nu mă aflu printre cei care ,,au îngenuncheat” la venirea lui Keseru la UTA .

    0
    0
  2. Keseru -esti un ZERO ABSOLUT LA UTA -esti ca o cocoasa in spate din toate punctele de vedere, in primul rand din punct de vedere financiar fata de Clubul UTA, apoi tehnic, apoi ineficient in timpul de joc acordat.Plus inserezi discordie intre coechipieri vis a vis de contractul pe care il ai versus realizarile tale.

    0
    0
  3. Tie ti se rupe la banana despre ce inseamna UTA in fotbalul romanesc (hai sa mai adaug un ban bun la ce am agonisit pana acum ).Esti un impostor si un parvenit la Arad !

    0
    0
  4. Mărturisiri în presa centrala, un autoangajament credibil în pauzele fotbalului. Exista și reveniri, restart, nu știm dacă aici. Clubul e obligat de situație sa acorde o ultima șansă. Nu mai mult de o repriza , doua , secunde chiar la jocuri ce urmează. Fiind pe atac, riscul general e restrâns. Paguba la el e din jocuri în care se presupunea ca ajunge ușor la 7,8 goluri. Sunt și la mijloc acte cu iz de praf de pușcă. E greșeală clubului, cu gaura în vistierie, care și-a dorit un nume de rezonanta. Nu are antrenor cu mare experienta în cazuri complexe. Jucătorul de under, Keseru, Ubink, ambiguitatea la Anton, cam multe piese disparate. Sa speram în coeziunea celorlalți și un dram de noroc.

    0
    0
  5. Primul gol pe care îl marchezi să îl dedici lui Poenaru, că datorită lui îl vei marca! Alt antrenor te zbura la câtă discordie ai creat , plus acea ieșire nocturna, în care ți-ai cerut scuze, dar apoi într-un interviu la Digi ai spus că ai fost nedreptațit! Dacă nu te simți vinovat nu îți ceri scuze, dar cu asta ai demonstrat caracterul tău dualist!

    0
    0
  6. Dar sa ia un salariu uriaș în aceste luni in care era ANORMAL sa marcheze, a fost NORMAL?
    Cum adică era anormal sa marcheze?

    0
    0
    1. pai nu e normal daca esti atacant la UTA sa dai si gol..are dreptate golgeterul..dangubici ,ongaro lauzkemis sau ademi cate au dat? prea suntem cusurgii fara cusur si noi…macar altii au mai avut ocazii,,,claudiu cel plangacios nu prea ajunge nici pe la poarta adversa,mai mult pe la poarta stadionului sta…o fi auzit povestea cu MITU care inainte de meci scufunda mingea in buda, crede ca asa e traditia pe aici si nu vrea sa se umple de ,,noroc,,

      0
      0
  7. Conducere de echipa de amatori, semnezi contract pe 2 ani cu asemenea specimene, iar cu jucatpri bunicei pe 1 an. Caracterul acestui simulant al fotbalului se vede clar si din declaratia data: era anormal sa dea gol pana acum?!Poftim???Sa stea pe un salariu cat altii 7-8 laolalta, sa strici vestiarul, sa faci acuzatii in presa de la mitici, sa lipsesti de la antrenamente, sa faci pe dj-ul si sa fii de nelipsit la methexis era perfect normal? Doar sa marcheze nu? Orice manifestare in public al acestui specimen este de domeniul penibilului, tupeu maxim, rezultate zero. Unui astfel de om i s-a propus sa ramana in cadrul clubului??? Sa ce?Probabil sa o mixeze pe UTA in B…

    0
    0
  8. De când a venit acest fotbalist expirat nimic nu mai merge. Cadrul surprins de cameră la Botosani când vorbea ceva cu Ademi pe banca de rezerve spune totul. Am zis la inceput că acest Keseru va fi piatra de moară a lui Poenaru. Cu el cu tot se duce la fund și nu vede. Să-i spună dl Dună, poate pe el îl ascultă.
    Keseru se pare că are obrazul gros. Să mergi la caserie să iei peste 10 000 euro pentru nimic, e ceva. Mi-ar fi rusine!

    0
    0
  9. Dupa cum a declarat KESERU la DIGI Sport la moderatorul Moraru ca, acuma dupa aceasta pauza ,el si-a revenit fizic si psihic si totul este OK. Vom vedea in ce fel si-a revenit in urmatoarele meciuri !!! Sper sa fie bine pt. el si sa ajute UTA.

    0
    0
    1. Nu-ti dai seama Nelule că i-a făcut Moraru o favoare doar, doar il scoate de pe bancă. Nu-ti fă iluzii. Ăsta așa rămâne, el nu e in crestere, e in descreștere fizic. Se duce pe 38. Măcar de ar fi util cu sfaturi si cu incurajări, dar după cum se vede e invers.

      0
      0
  10. Sa il vedem SAM cum va juca pt. ca, el a afirmat ca, nu si-a spus ultimul cuvant !!! Daca tot se va chinui pe teren , atunci trebuie sa inteleaga si el ca, au trecut anii peste el si sa lase pe altii tineri si el sa ocupe o functie in cadrul clubului dupa cum a spus-o si el !!!

    0
    0
  11. Nu stiu dacă e o idee bună, mai degrabă cred că nu. El nu se identifică si nici nu se poate identifica cu Clubul UTA. Nu stie nimic despre istoria acestei echipe. De când a venit a evitat să folosească numele echipei. Eu nu cred in el, nici ca jucător și cu atât mai putin in conducere. Îmi pare rău, asta e părerea mea.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button