Cluburi polivalente

Daria Haristiade a țintit trei medalii pentru CSM Arad, la finala națională de glonț a senioarelor!Bucureștiul a găzduit în weekend finala Campionatului Național de glonț pentru seniori. CSM Arad a fost reprezentat cu brio de Daria Haristiade, campioană națională în proba de pistol sport și dublu medaliată cu bronz la pistol sport viteză și pistol sport precizie, ambele 40 de focuri. A mai concurat pentru clubul arădean, în proba de pistol liber, Ion Joldea.


În pregătire pentru Campionatele Mondiale, Luca Joldea a absentat de la finala seniorilor: Luca are Mondiale la Cairo, în Egipt și urmează să tragă pe 21 octombrie. Va concura la categoria juniori, atât la individual, în proba de pistol aer comprimat 60 de focuri, unde pentru a se califica în finală are nevoie să se apropie de recordul lui, undeva peste 580 de puncte, dar și la dublu mixt, alături de Daria Haristiade, care va puncta pentru Dinamo. Cei doi au cucerit anul trecut bronzul mondial în această probă, deci avem speranțe la rezultate cât mai bune”, a declarat antrenorul Gheorghe Pop.


Luca Joldea trage la Mondiale, pe 8 octombrie avem Memorialul Eugen Roman!

În ceea ce privește programul de pe plan intern, urmează pentru secția de tir a CSM-ului, Memorialul Eugen Roman de la Arad, de pe 8 octombrie, cu participarea pistolarilor arădeni dar și cei ai CSM Oradea, după care în perioada 3-6 noiembrie debutează noul sezon intern de aer comprimat, cu o primă etapă programată în poligonul arădean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button