Liga a 3-a

Radu Popa a plecat de la Periam, Răzvan Leuca e noul antrenor al divizionarei timișene din seria arădenelor





Rocadă de tehnicieni pe băncile divizionarelor terțe timișene ce activează în seria a 8-a a Ligii a 3-a, alături de formațiile arădene, Șoimii Lipova, Progresul Pecica, Crișul Chișineu Criș, ACB Ineu și Gloria Lunca Teuz Cermei. Săptămâna trecută, Sorin Bălu a plecat de la Avântul Periam cu direcția CSC Ghiroda și Giarmata Vii, înlocuindu-l pe Răzvan Leuca. Astăzi, Leuca a fost „uns” antrenor la Periam, spre dezamăgirea arădeanului Radu Popa.

Experimentatul atacant, care inițial a fost asigurat de conducerea clubului și a comunei că-i va antrena pe timișeni cel puțin până în iarnă, alături de Paul Burtic, s-a despărțit de echipă printr-un mesaj pe Facebok: ”În fotbal ca și în viață, cuvântul și respectul ar trebui să fie mai presus de multe alte lucruri! Mult succes în continuare Avântul Periam!”

Popa (36 de ani) a evoluat pentru Periam de la începutul acestui an calendaristic, contribuind la salvarea miraculoasă de la retrodradare a timișenilor. De câteva săptămâni acuză o problemă la genunchi și s-a concentrat pe munca de „secund”, atâta timp cât echipa era antrenată de Sorin Bălu, pentru ca în weekend-ul trecut să debuteze ca și „principal” cu un 2-2 intern cu Crișul. Avântul Periam e penultima clasată în seria a 8-a în Liga a 3-a, cu 4 puncte și golaveraj 6-15.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button