UTA Arad

Aly Abeid – 180 de minute în 3 zile cu naționala Mauritaniei, Isac a rămas pe bancă și cu Olanda! Arădeanul Vulturar – în Turul de Elită cu România U19!







Până la urmă, internaționalul UTA-ei cel mai utilizat în „fereastra” rezervată naționalelor a fost cel care a jucat cel mai puțin în „alb-roșu”. Aly Abeid a fost integralist atât în amicalul Mauritanei cu Benin (scor 1-0), cât și în cel din această seară cu Congo (scor 2-0). Mai mult, fundașul stânga al lui Ilie Poenaru a purtat banderola de căpitan încă din startul testului cu congolezii, decis de Thiam și Kamara. Cel mai probabil, Abeid se va alătura lotului „Bătrânei Doamne” vineri, la București, acolo unde arădenii pregătesc deplasarea de duminică, de la Ovidiu, cu Farul.



Isac a urmărit de pe bancă remiza „tricolorilor mici” cu Olanda

Între utiști, la celălalt pol al minutelor bifate se află Damian Isac. Mijlocașul central nu a fost deloc utilizat de Emil Săndoi în testul dintre România U21 și Olanda U21, încheiat la egalitate, 0-0, pe „Cluj Arena”. Isac nu jucase deloc nici în urmă cu 4 zile, în eșecul, 1-4, al „tricolorilor mici” cu Spania. În schimb, după ce a marcat contra ibericilor, ex. utistul Miculescu a fost titular pentru România, ieșind de pe teren în minutul 63 pentru a-i face loc prietenului și colegului său de la FCSB, Octavian Popescu.



Vulturar – bucuros pentru calificarea la Turul de Elită a României U19

În fine, România U19 s-a calificat la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2023, după victoria obținută la Voluntari contra Austriei, scor 2-0. Golurile care au adus calificarea României au fost marcate de Rareș Burnete și Eduard Radaslavescu. Selecționerul Alexandru Pelici l-a titularizat pe arădeanul Cătălin Vulturar, cel care a plecat de doi ani de la UTA la Lecce.  Mijlocașul central crescut de Dinu Donca a fost înlocuit cu Sala în minutul 52, la scorul de 1-0 pentru „tricolori”.

4 comentarii

  1. Conteaza ca Abeid face naveta intre Mauritania si Arad,ca nimic…Un fel de tramvaiul 18B(arat)pe la Capitan Ignat…Pepsi…Un fel de Podgoria-Boul Rosu si retur…De pe la 36 grade la 8-9…Apoi va veni obosit,avand din nou nevoie de acomodare,climatizare,ca doar a jucat impotriva Beninului …Asta in cazul ca ii ies vizele si calatoriile…Bineinteles ca pe cheltuielile clubului…Cum altfel?Sa vedem cum va calca pe primii fulgi de nea…Brrrrr….

    0
    0
    1. Vezi ca nationala Mauritaniei a jucat in Maroc meciurile nici decum in Mauritania.

      Drumul este mult mai scurt.

      Zi faina

      0
      0
  2. Dl Giro și ce poți sa faci dacă jucătorul este bun spre foarte eficient pt țară lui…vrei sa îl ții la Arad pt că nu îmi convine mie ….vezi traseiști din națională României ,după căderea în
    grupa inferioară ,Acolo aste și România văzută de alți

    0
    0
  3. Baiatul asta macar joaca la nationala si banuiesc ca e si mai ofensiv, comparativ cu Hoxhalari. Personal mi se pare ca Shlyakov a fost peste cei 2. Cu minusurile lui, da… dar era mai solid, mai pe atac. Astept totusi sa-l vad si pe Aly titular.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button