Șoimii Lipova

Susan a ridicat în picioare 1200 de oameni cu golul său împotriva Buzăului: „Era și mai frumos dacă ne-am fi calificat, ne-a lipsit puțin norocul”







Unul dintre motivele pentru care cei 1200 de spectatori nu regretă că au văzut pe viu meciul de Cupă dintre Șoimii Lipova și Gloria Buzău a fost golul lui Sebastian Susan. Mijlocașul lui Adi Abrudean a marcat direct dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri, mingea deranjând paianjenul din stânga lui Albert Popa. Era golul de 2-1 al „alb-albaștrilor”, venit în minutul 73, aprinzând pentru câteva minute speranțele lipovanilor într-o calificare în grupele Cupei. Nu a fost să fie, căci Neicuțescu (min. 76) a egalat situația la 2, iar Lopez și Uțiu au pus lucrurile în ordine pentru divizionara secundă în prelungiri.


Revenind la golul de kinogramă al lui Susan, Cristian Pustai a sugerat la final că o parte din vină îi aparține portarului său. „Nu știu ce să zic, poate că portarul a stat puțin pe colțul lung, dar și eu am dat bine. Chiar acolo mi-am propus să trag, pe colțul scurt execut cam majoritatea loviturilor libere. Era și mai frumos dacă acel gol aducea o calificare frumoasă mai departe, dar ne-a lipsit puțin norocul. Pe de altă parte, s-a văzut puțin diferența de nivel, dar nu foarte mult. Cât ne-a ținut din punct de vedere fizic, cred că am ținut pasul cu ei. Dacă eram atenți la faza egalării la 2, poate țineam de rezultat și mergeam mai departe”, afirmă fotbalistul crescut de Național Sebiș, care a venit la Lipova în această vară de la Crișul Chișineu Criș, ca și antrenorul Adi Abrudean.


Chiar Crișul e viitorul adversar al „șoimilor” vineri, de la ora 17, pe noua arenă din Lipova. „Urmează un meci greu vineri, după partida de astăzi suntem un pic obosiți. Sper să ne revenim și vineri mergem la victorie. Nu au mai rămas foarte mulți jucători de anul trecut, dar au o echipă bună. I-am bătut în Cupă  cu 6-1, dar rezultatul a fost poate prea drastic, acum sperăm să batem la un gol diferență și suntem cei mai bucuroși. Și  terenul astăzi a fost foarte greu, sper să-și revină până vineri, căci suntem o echipă ce pasează și avem nevoie de un gazon bun”, a adăugat Susan, care speră să facă pasul cu Lipova în Liga II-a în vara anului 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button