Fotbal feminin

Utistele și-au luat biletele pentru turul secund al Cupei României, răzbunându-se cu vârf și îndesat pe FC U Craiova 1948!





Echipa de fotbal feminin a UTA-ei a trecut mai departe în Cupa României, după ce a învins-o fără probleme pe U Craiova 1948. Jucătoarele antrenate de Valentina Calalb, Daniel Mărcuș și Andrei Haloș s-au impus cu 9-1, răzbunând eșecul din urmă cu 10 zile, din Bănie: 0-3, din cadrul primei etape a Ligii a 3-a.

Pe arena „Motorul”, jocul s-a desfășurat într-un singur sens, spre poarta oltencelor, iar superioritatea clar din joc s-a concretizat și prin reușitele semnate: MihăieșPrunarRoz (2 goluri), MihuțiuPocioianPicuBarz și Botnar.

UTA a început partida cu: N. Pocioian – Dreucean, Cladovan, L. Pocioian, Mihuțiu, Mihăieș, Picu, Jarnea, Prunar, Botnar, Roz,pe parcurs mai intrând în teren: Barz, Covaciu și Vlad.

„Ne bucurăm că fetele au reușit un meci excelent și au progresat în această competiție. Așteptăm acum tragerea la sorți și le urăm mult succes”, a declarat Ștefan Boroș, directorul executiv al Academiei UTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button