UTA Arad

Cu utistul Ene printre titulari, România U15 a trecut de Republica Moldova





În perioada 1-7 octombrie, naționala de juniori U15 a României a efectuat o acțiune de pregătire cu două meciuri amicale, împotriva Republicii Moldova, pe stadionul Municipal din Vaslui. Acestea au fost primele meciuri internaționale disputate de noua națională U15.

Acțiunea de selecție pentru lotul național U15 a avut loc în perioada 4-10 septembrie 2022. Atunci, 66 de jucători s-au pregătit la Centrul Național de Fotbal Buftea, iar Academia UTA i-a trimis pe Eric Bărbat și Mihai Ene. Dintre ei, doar Ene (foto, nr 22, primul din dreapta) a mai fost convocat de selecționerul Victor Ene pentru cele două amicale cu naționala de peste Prut, iar astăzi a fost titular ca fundaș de bandă dreaptă, el fiind de meserie fundaș central.

Primul meci s-a încheiat cu scorul de 2-0, iar al doilea cu 3-0. Marți au marcat Podoleanu (40) și Roates (80), iar astăzi Ninaci (62), Avramescu (64) , Olteanu (80).

Mihai Ene se întoarce acasă, unde colegii săi de la UTA 2008 au obținut și matematic calificarea în Liga Elitelor U15, alături de ACB Ineu, Atletico 2009 și  UTA 2009.

Un comentariu

  1. Felicitari si la mai mare!Viitorul juniorilor este exact cum ti-l cladesti,nu sa-i imprastii pe altundeva!Succes maxim sa aveti!Toti!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button