UTA Arad

UTA joacă cu FCSB în Cupă miercuri, în prime time!





După ce Liga Profesionistă de Fotbal și televiziunile au făcut programul pentru ultimele etape ale turului Superligii, Federația Română de Fotbal  a împărțit și ea pe zile meciurile din primul tur al Cupei României Betano. Astfel, UTA a aflat că se va duela cu FCSB la Arad miercuri, 19 octombrie, de la ora 21, după cele două formații se întâlnesc și duminică, în nocturnă (ora 20,30).

Tot în grupa B, Gloria Buzău, preluată de ieri de Adrian Mihalcea (care contează și pe arădeanul Bogdan Hetco ca și preparator fizic) va juca tot miercuri, dar de la ora 15,30 cu AFC Botoșani, în timp ce Galați – Mioveni se dispută joi, de la ora 15.

Iată tot programul rundei inaugurale a Cupei României:

GRUPA A

Marți, 18 octombrie, ora 21: Dinamo 1948 – U Craiova 1948 

Miercuri, 19 octombrie, ora 15: Unirea Slobozia – FC Voluntari

Joi, 20 octombrie, 18,15: Petrolul – Sepsi OSK

GRUPA B

Miercuri, 19 octombrie ora 15,30: Gloria Buzău – AFC Botoșani

Miercuri, 19 octombrie ora 21: UTA Arad – FCSB

Joi, 20 octombrie, 15: Oțelul Galați – CS Mioveni

GRUPA C

Marți, 18 octombrie, ora 15,30: CSM Alexandria – Farul Constanța

Marți, 18 octombrie, 18,15: CSC Dumbrăvița – FC Rapid

Joi, 20 octombrie, 21: Universitatea Cluj – CFR 1907 Cluj

GRUPA D

Miercuri, 19 octombrie, ora 15: CS Ocna Mureș – Chindia Târgoviște

Miercuri, 19 octombrie ora 18,15: AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova

Joi, 20 octombrie, 15,30: Minaur Baia Mare – FC Argeș

În afara meciurilor programate la ora 15, restul vor fi transmise în direct de  DIGI SPORT, PRIMA SPORT și ORANGE SPORT.

4 comentarii

  1. E liniște la club. O fi cea dinaintea furtunii.? Lucru pozitiv ar fi ca nu dam un semnal negativ pentru adversari. Ce fac băieții, nu mai ne omoram sa aflam. Ii vedem la meciuri. Peste tot promisiuni, și poate iese ceva fără ele. Am renunțat și la sugestiile nevinovate de a alcătui un prim 11 de prim impact. Aici ne asemănam cu antrenorii. Nici ei nu sunt edificati mai mult. Am mai remarca tristețea cumpărătorului de bilet. El bine, rău, își face datoria. Bine ar fi sa molipseasca pe cine trebuie.!

    0
    0
  2. Probabil ca Mister Poenaru face deja sisteme de joc, adica antreneaza aceleasi absurditati la ce ar putea juca adversarul,indiferent de cine ar fi,in loc sa-si impuna ideea si impunerea proprie de joc,dansul tot studiaza si se adapteaza..De unde nu este,nici Dumnezeu nu da,nici macar din greseala nu poate cere…Ar fi haz de necaz…Cica un biet sarman,joaca la Loto de foarte multi ani si nu castiga absolut nimic…Insista si insista,apoi se uita spre ceruri si il roaga pe Dumnezeu sa-l ajute…Trece mult timp,vreo 12-13 etape si in sfarsit se aude o voce de prin ceruri…Te pot ajuta cumva Mister Poenaru,dar fii barbat,joaca si tu macar un bilet de Loto…

    0
    0
  3. Mai dă-i dr@cului ,atîta incompetenta la clubul asta nu găsești începind de la conducere și terminind cu ultimul jucător frecator de mentă pe banca de rezervă…Mă uit la meci doar datorită suporterilor care merita mai mult respect din partea tuturor celor din club! SA VA FIE RUSINE.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button