Gloria LT Cermei

Periam – Cermei e derby-ul suferinței în C 8! Todea: „Un meci de care pe care, pentru cedarea ștafetei”





După „ciocnirea” de la vârf, Reșița – Pobeda, etapa cu numărul 7 a Ligii a 3-a le aduce, vineri (ora 15), față în față pe ultimele clasate. Avântul Periam, echipă ce nu a mai câștigat din prima etapă, la Ineu (3-2) o înfruntă pe „lanterna roșie”, Gloria Lunca Teuz Cermei, singura formație ce încă nu a gustat din cupa succesului în acest sezon.

Timișenii au cu două puncte mai multe decât „sămădăii” și vin după primul eșec sub „gestiunea Răzvan Leuca”. Acesta preluase echipa la începutul săptămânii trecute din mâna arădeanului Radu Popa, care se părea că va asigura „interimatul” după plecarea lui Sorin Bălu la Ghiroda cel puțin până în iarnă. Sântean a marcat singurul gol al celor de la Periam, care acum va pune toate tunurile pe Cermei.

„Roș-albii” tocmai au obținut al doilea punct stagional, tot acasă, dar data aceasta în fața unei echipe cu pretenții în serie, CS Ghiroda și Giarmata Vii. A fost 1-1, reușita gazdelor aparținându-i lui Vlad (min. 14), timșenii egalând cu 10 minute înainte de final, prin Hecsko. La rândul său, Cristian Todea știe că deplasarea de la Periam devine foarte importantă pentru echipa sa. „ Din păcate, mai amânăm victoria, să vedem la Periam, unde cu siguranță va fi un meci de care pe care. Nu doar pentru noi, ci și la ei situația este cum este, poate fi un meci pentru predarea ștafetei. Sperăm să fim noi aceia, dar, cu siguranță, nu va fi foarte ușor. Își joacă și ei șansa, au la fel ca noi o echipă tânără, au avut un început mai greu și își vor vinde scump pielea. Nu va fi un meci ușor, dar mergem să batem”, spunea antrenorul Gloriei după disputa cu Ghiroda.

Formații probabile:

Periam: P. Burtic –  Gașpar, Mureșan, B. David, Mager – Oancia, Mitrea – Kuhn, Gălățan, Bot – Sîntean.

Cermei: Zamfir – Cleuță, Clipotă, R. Iuga, Deta – Lazăr, D. Salka – P. Varga, Piț, Vlad – Șimăndan.

Arbitri: Raul Bădărău (Hunedoara) – George Urs (Oradea),Roberto Svatsinka (Reşiţa – Caraş Severin)

Observatori: Mihai Marcu (Oradea), Monica Sabolovits (Caraş Severin)









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button