Gloria LT Cermei

Cermeiul a spart gheața și a cedat „lanterna”! Todea: „Am sacrificat puțin jocul pentru rezultat, dar am avut și puțină șansă de această dată”





Singura echipă ce nu câștigase până azi niciun meci în seria a 8-a a Ligii a 3-a s-a deblocat chiar în derby-ul suferinței. Gloria Lunca Teuz Cermei s-a impus cu 1-0 la Periam, după reușita lui Michel Vlad, dintr-un penalty obținut de Șimăndan în minutul 35.

Deocamdată, „cura” Răzvan Leauca nu funcționează la Periam, deși echipa sa putea scoate cel puțin un punct din disputa cu „sămădăii” raportat la numărul de ocazii. „Se poate spune că am avut și puțină șansă de această dată, ceea ce nu s-a întâmlat deloc la meciurile precedente, când am luat goluri decisive pe finaluri de meci. Cei de la Periam au avut o bară, dar, altfel, gazdele nu ne-au pus în prea mare dificultate. Cu siguranță, am avut prestații mai bune decât cea de azi, după care – însă – am pierdut sau a trebuit să ne mulțumim cu remize, dar azi, mai mult ca niciodată, era important rezultatul, punctele. Să zicem că am sacrificat puțin jocul pentru rezultat, am insistat să avem un joc solid în apărare și să încercăm să punem probleme în atac.  Ocazii mari pentru un al doilea gol nu am avut, ci doar situații, am depins de multe de ori de o singură decizie pentru a ajunge în postură clară de a marca. În fine, nu e deloc întâmplător că această primă victorie a campionatului a venit în meciul în care nu am primit nicio gol, iar aici e meritul întregii echipe, dar mai ales al apărătorilor și a lui Rafi Zamfir, care a scos două-trei mingi grele azi”, a menționat Cristian Todea, antrenorul „sămădăilor”.

Acumulând 5 puncte, cermeianii au cedat „lanterna roșie” chiar echipei din Periam, ce a rămasla „cota” 4. „La cum am jucat în marea parte a meciurilor din acest start de sezon nu eram echipă de ultimul loc, doar că trebuia să demonstrăm asta și prin rezultate. A venit azi, parcă nici nu am știut să ne bucurăm, dar suntem optmiști pentru viitor. Vedem că lucrurile nu stau tocmai cum credeam în această serie, adică cu Reșița și Lipova care defilează, fiecare meci se joacă, oricine poate bate pe oricine. Sperăm să facem un meci bun și cu Crișul și să mai mișcăm clasamentul și săptămâna viitoare”, a adăugat Todea.









Un comentariu

  1. Cred că Cermeiu a avut un jucător în plus! Știți bancu ală cu popa!? Popa pe bicicletă …. cu Dumnezo înainte și cu…. dracu în spate! Așa și aici, cred că la Cermei…..o fost un jucător în plus! În față, în spate!? Numa dom președinte știe!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button