Arhivă articole

Crișul s-a împiedicat de Buziaș și procesul de vindecare nu e complet! Stupar: „Un punct muncit și meritat, deși am avut patru ocazii mari să câștigăm”


Crișul Chișineu Criș nu a putut dubla succesul eroic de la Lipova cu alte trei puncte contra celor de la Phoenix Buziaș și rămâne în afara zonei play-off, pe locul 6 în seria a 8-a a Ligii a III-a. Cei apoximativ 200 de spectatori nu au văzut niciun gol pe arena „Aurel Ardelean”, cu toate că ocazii mari au fost în special în dreptul gazdelor.

Numai atacantul Cătălin Barbu a avut trei situații de singur cu portarul, dar a oferit și o pasă ideală pentru Iuga, care a ratat și el. „Chiar dacă nu am avut aceeași abordare din meciurile cu Periam, Ghiroda și Lipova, iar implicarea și determinarea au fost mai scăzute, ocazii de gol ne-am creat. Din păcate, Barbu nu a fost în zi de gol, dar se întâmplă, altădată ne-a scos din situații mai puțin clare. Totodată, am oferit și două cadouri pe axul central, prin Dinu și Hreniuc, ce ne puteau costa, dar am scăpat fără gol. Dacă ar fi să văd partea bună a lucrurilor aceea ar fi legată de faptul că pentru al doilea meci la rând nu am primit gol. Una peste alta, e un punct muncit și meritat, ce nu dă tocmai continuitatea pe care ne-am dorit-o după victoria de la Lipova, dar duce la patru rezultate utile, să zicem. Pentru moral și pentru clasament trebuia să câștigăm azi, dar nu avem ce face decât să muncim cu speranța că data viitoare va fi mai bine”, a menționat Dan Stupar, antrenorul celor de la Crișul.

Cu 3 puncte astăzi, echipa de pe Crișul Alb ar fi bătut la ușa „play-offului”, dar nici așa distanța nu e mare. „Deocamdată, nu ne întrecem cu nimeni, ci doar cu noi înșine. Trebuie să eliminăm greșeșile din jocul nostru, să fim cât mai echilibrați din punct de vedere tactic și punctele vor veni. Până la urmă, se demonstrează că Reșița și Lipova nu sunt imbatabile, nimeni nu are asigurat locul în primele 4, doar că foarte bine poți aluneca și pe ultimele locuri dacă legi două-trei rezultate negative. Mergem la Cermei să câștigăm, dar știm că nu va fi deloc simplu. Dimpotrivă, dăm peste o echipă tânără, cu avânt, ce are și moral după victoria de azi, prima pentru ei în campionat”, a mai afirmat Stupar.

0
1


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.