UTA Arad

Dică se gândește deja și la meciul cu UTA: „Obiectivul e să câștigăm următoarele meciuri de campionat”





După umilința cu Silkeborg, scor 0-5, în Conference League, FCSB revine în campionat cu o deplasare la Ploiești, programată duminică seara, la ora 21,30. În conferința de presă premergătoare disputei de pe „Ilie Oană”, Nicolae Dică a clarificat, printre altele, și situația jucătorilor puși pe lista neagră de către patronul Gigi Becali: Bogdan Rusu, Andrei Dumiter, Marco Dulca și Răzvan Oaidă, ultimul învățând abecedarul fotbalului la Atletico.

Nicolae Dică le dă însă speranțe elevilor săi, dar vorbește de pe acum și despre partida cu „Bătrâna Doamnă”, de peste o săptămână, pe „Arena Națională”. „Obiectivul e să câștigăm următoarele meciuri de campionat, cu Petrolul și UTA, iar joi vrem să ne luăm revanșa cu Silkeborg. Eu le-am spus că trebuie să dea totul. Azi ești slab, mâine poți fi cel mai bun. Eu când am calificat echipa în grupe eram printre cei mai buni antrenori din România, acum sunt cel mai slab. Ei trebuie să înțeleagă că trebuie să se antreneze și să dea totul. Dacă Rusu va marcat 7, 8, 10 goluri până în iarnă, nu îl va da nimeni afară. Așa am pățit și eu în 2011. Eram acasă, în afara lotului, a venit Sorin Cârțu la echipă, m-a chemat înapoi, am intrat și am dat două goluri în primul meci. A venit Oli (n.r. Cosmin Olăroiu), am mai dat goluri în semifinala și finala Cupei. Trebuie să dai tot. Și eu știam că am bagajele pregătite, că urma să plec, dar am jucat și am câștigat un trofeu”, a spus „principalul” formației bucureștene, ocupantă a locului 14 în Superligă.

5 comentarii

  1. Cu UTA veți câștiga 3 puncte că e sub voi ca joc ! Pentru ei șint mai importante cluburile de noapte și discotecile decit performanta!

    0
    0
    1. au si ei ,,ANTRENATII,, lor….la cat au alergat in danemarca parca au facut pregatirea cu Duna si POENARU ..in meciurile cu ei ,ma bazez pe GIGI..

      0
      0
  2. cu echipele cu nume ne mobilizam mai mereu, cfr-ul ce-i drept ne-au bătut tot timpul cu 1-0 la Arad, iar la cluj UTA pleacă neînvinsă. pronosticul meu uta-cfr 0-0 , fcsb-uta 1 ca de obicei cu Catalin Popa la centru si penalty decisiv pt cioban

    0
    0
  3. ar fi cazul sa mai jucam si noi ceva..campionatul trecut,cand am avut un lot mai slab,nu au fost cu nimik mai buni ca noi in niciunul din cele 4 meciuri nici cfr-ul nici fcsb-ul..acasa chiar i-am dominat destul de clar ,iar la bucuresti nu ne bateau daca nu ne furau cu arbitrii,,

    0
    0
    1. Anul trecut echipa știa ce vrea de la viață. Ave o identitate, un stil bine definit, totul în limita posibilităților.

      Acum, nineni nu are idee ce să facă și ce i se cere.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button