Fotbal judetean

Zărăndanii pierd puncte în prelungiri și în Liga 4-a, Aslău – fără rezerve: ACB Ineu II – Bocsig – Victoria Zăbrani 1-1





Zăbraniul s-a prezentat în exact 11 jucători la Bocsig, acolo unde „satelitul” Ineului pornea mare favorită contând pe destui fotbaliști din lotul echipei din Liga 3-a. Doar că aceștia au jucat din gleznă contra unei formații ce s-a mobilizat așa cum a putut și, în cele din urmă, a obținut un punct meritat.

Decimată de accidentările tuturor celor trei fotbaliști din Timiș, Dragu, Roman și Dumitru, dar și de suspendarea lui Mitrea, Zăbraniul a găsit un „11” în care s-a regăsit și fostul fundaș al UTA-ei în Liga 3-a, Vlăduț Cotoc (foto, în duel cu Ndoye). Dincolo, Spătaru, Șerban, Ndoye, Rucăreanu Răsvanță sau Banam  nu au ridicat foarte mult nivelul unei echipe ce are doar 4 puncte din 18 puncte.

Inclusiv antrenorul oaspeților, Mircea Aslău, a fost suspendat și nu a fost pe marginea unui teren destul de rău, denivelat și cu iarba destul de mare, ce a influențat și el calitatea meciului.

Gazdele au avut mai mult mingea, au pus și o oarecare presiune în prima repriză, dar fără ca Vasii să aibă mari emoții între buturi. Totuși, înlocuitorul lui Mitrea avea să aibă partea sa de vină la golul ce a deblocat meciul în dreptul bocsiganilor. În minutul 51, goalkeeperul vizitatorilor a respins doar până la Ndoye o centrare din dreapta, iar senegalezul a trimis cu „șpițul” în plasă. Zăbraniul a reacționat, a început să pună în pericol buturile adverse și, în cele din urmă, a găsit și golul de un punct. În primul minut de prelungire, Vasilca l-a bătut pe tânărul Tulcan cu un șut lobat sub transversală de la aproximativ 25 de metri. Mai mult, chiar înainte de ultimul fluier, Gurban a trecut de puțin pe lângă golul de 1-2 după o centrare de pe dreapta. Ar fi fost un cadou frumos pentru puternicul fotbalist chiar de ziua sa de naștere, „udată” – totuși – cu un…suc pentru colegi.

Mihuț: „Jucătorii de la echipa de Liga 3-a nu ne ajută dacă nu au atitudinea corectă”

Până la urmă, Ineul pierde alte puncte în prelungiri în acest weekend, după cele două cu Lipova, în cadrul etapei a 7-a a Ligii a III-a. „Un meci pe care l-am tratat superficial, am intrat în jocul adversarilor care au venit decimați la noi. Nu am fost atenți și concentrați la ceea ce am discutat la ședința tehnică, am respectat foarte puțin și, chiar dacă am condus cu 1-0, pe final fotbalul ne-a pedepsit și am primit gol. Sunt foarte supărat pe băieți pentru că nu au tratat 100% meciul de astăzi și au crezut că este câștigat dinainte. Jucătorii de la echipa de Liga 3-a nu ne ajută dacă nu au atitudinea corectă. În momentul în care ei cred că vin aici pe vârfuri și tratează jocul superficial, nu ne ajută deloc, din nici un punct de vedere. Dacă ei nu vor înțelege lucrul acesta, o să fie luate măsuri împotriva lor pentru că nu vom accepta ca lucrurile să meargă în felul ăsta. Etapa următoare mergem la Păuliș, un meci foarte greu cu o echipă care se bate la vârful clasamentului. Sperăm să avem o altă atitudine și să venim cu punct sau puncte de acolo”, a menționat Teodor Mihuț, antrenorul lui ACB II.

Aslău: „Un meci cu de toate, am trecut de la agonie la extaz”

În cazul unui eșec, Zăbraniul ar fi fost întrecută în clasament chiar de adversarul de azi. Așa, la cota 5 puncte, a rămas pe locul 9. „A fost un meci cu de toate, am trecut de la agonie la extaz. În prima repriză ne-am apărat foarte bine, în schimb în repriza a doua, pe o dominare a noastră, la prima lor acțiune a lor am luat gol pe o greșeală în lanț. Mă bucur că am reușit să egalăm pe final, am mai avut și o bară și niște situații, sper să gândim mai bine jocul și să reușim rezultate și mai bune. Cu siguranță, sunt anumite aspecte pe care le neglijăm, le-am spus la începutul meciul să fie atenți la cartonașe, avem un lot restrâns, dar mulți jucători iau în continuare galbene și ăsta este un lucru negativ, sper să-l remediem. Avem și trei jucători accidentați, sper să câștigăm meciul de acasă cu Șimandul, o echipă arțăgoasă, cu un aplomb al tinereții. Dacă ne revin și jucătorii cu probleme sperăm să avem un rezultat pozitiv”, a punctat și Mircea Aslău,  „principalul” celor din Zăbrani.

Formații:

Ineu-Bocsig: Tulcan – Fl. Anca (65 Țârlea), P. Codrea, R. Șerban, D. Palcu (46 Nica) – Spătaru – Răsvanță (46 Rucăreanu), Wilmer (46 Cohan), Ndoye, L. Udrescu – Banam (36 D. Moldovan). Antrenor: Mihuț Teodor.

Victoria: Vasii – Topai, M. Nădăban, Gurban, Vereș – Vasilca, V. Cotoc, Al. Morariu – Merca,  Cervenschi, A. Aslău. Antrenor: Mircea Aslău.

Arbitri: Herțeg Dorinel – Ardelean Paul Giorgian, Mateuț Călin Ioan. Observatori AJF: Apătean Adrian, Pește Bogdan.

Un comentariu

  1. Nu stiu ce s-a intamplat la Zabrani,o echipa cu jucatori buni acum un sezon,doua!Dar sunt atâția jucatori tineri și buni și la Liga 5 dar nici de acolo nu au fost in stare sa aducă..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button