UTA Arad

Coza o fluieră în premieră pe UTA pe „Francisc Neuman”, mâine seară la Arad vine campioana României!





A venit ziua ca Ionuț Coza să arbitreze un meci al UTA-ei și pe noua arenă „Francisc Neuman” și o va face chiar la vizita campioanei CFR Cluj. Până acum, „centralul” din Cernica (județul Ifov) îi fluierase pe arădeni în Superligă doar pe terenuri străine.

O făcuse în cinci meciuri, pentru toate rezultatele posibile: victorie cu 1-0 la Voluntari, 0-0 cu Astra Giurgiu (în sezonul 2020-2021), succes cu 1-0 la Pitești, eșec cu 2-1 tot la Voluntari (în sezonul regular 2021-2022) și înfrângere cu 1-0 la Botoșani, în play-outul stagiunii precedente.

Altfel, în Liga 2-a, „Bătrâna Doamnă” a câștigat două partide în deplasare cu Ionuț Coza la centru. În 2014, cu 3-1, pe terenul celor de la Gloria Bistrița și acum doi ani, la Mioveni. Pe 20 iulie 2020, arădenii se impuneau cu 2-0 singurul meci din cadrul play-offului ligii secunde, obținând în cele din urmă promovarea în Liga 1.

Mâine, la Arad, începând cu ora 20,30, asistenții lui Coza sunt bucureștenii Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, în timp ce rezerva lor este Florin Andrei, din Târgu Mureș.

În Camera VAR vor lua loc Szabolcs Kovacs, din Carei și Alexandru Vodă, din Alba Iulia. Observatorul arbitrilor este sibianul Aron Hizo, iar observatorul LPF, Eduard Alexandru (Ploiești).

Un comentariu

  1. ” Observatorul arbitrilor este sibianul Aron Hizo, iar observatorul LPF, Eduard Alexandru (Ploiești).” Poate Aron Huzu….Hizo e fostul antrenor

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button