Alte sporturi

Aproximativ 250 de alergători au participat la Crosul Cetății de la Ineu, concluziile se trag pe 5 noiembrie, la Moneasa! + FOTO





În organizarea Asociaţiei Sportive Proactivi pentru Viitor Arad, în parteneriat cu Primăria Ineu (primar Călin Abrudan) şi Centrul Cultural Judeţean Arad, sâmbătă a avut loc etapa a doua a Crosului Cetăţii. Aproape 250 de pasionaţi de alergare şi-au dat întâlnire pe un traseu superb, în jurul Cetăţii Ineului. Foarte mulţi copii au luat startul, răsplătiţi cu pachete şi medalii, care au alergat în Crosul Copiilor, structurat pe patru categorii de vârstă: 200 metri (4-6 ani); 400 metri (7-9 ani); 600 metri (10-11 ani); 800 metri (12-14 ani), cei mai rapizi intrând şi în posesia jucăriilor de pluş asigurate de Tracon Electric.

Iată-i pe cei mai buni în probele rezervate seniorilor:

Semimaraton (21 Km)

Feminin: 1. Anca-Maria Iuga; 2.Eva Gall; 3. Iulia Ghinga

Masculin: 1.Vlad-Adrian Remzing; 2.Ianco Slovak; 3.Marcel Laza

10 km

Feminin: 1.Denisa Mateucă; 2.Diana Verdeş; 3. Anna Kosa

Masculin: 1.Marius Fora; 2.Cristian Tăut; 3.Ionuţ Maran

Mîneran: „A fost o competiţie reuşită, ierarhia finală pe 5 noiembrie”

Festivitatea de premiere a fost oficiată de „sufletul” acestui proiect, Sorin Mâneran, omul care s-a implicat ca totul să fie pus la punct organizatoric, viceprimarul Ineului, Ionel Alb, dar şi reprezentanţi ai sponsorilor. Apropo de aceştia din urmă, se cuvine să-i amintim: Aptiv, Webasto, MaxiMarc, Stanzwerk Ineu, Tracon Electric, Promun, Ascent Group, Zena, Nicolez Union, Sildor şi Zetor. „A fost o competiţie reuşită, cu premii în valoare de 6000 de lei, plus altele în obiecte. Vreau să mulţumesc Ligii Studenţilor UAV pentru implicarea ca voluntari, prezentatorului Gabriel Iazbinski, dar şi celor trei care au asigurat imaginea foto-video a evenimentului: Radu Bulzan, Vio Gantner şi Alin Gherman. Urmează ultima etapă a Crosului Cetăţii (Moneasa, 5 noiembrie), care va stabili ierarhia finală. Astfel vom afla cine intră în posesia voucherelor de 5.000 de lei, respectiv, 3.000 de lei, pentru achiziţionarea de mobilier, oferite de MaxiMar, pentru câştigătorii de la semimaraton (m+f), respectiv, 10 Km (m+f)” , spune Sorin Mîneran, cel care împreună cu Constantin Mîneran şi Sebastian Ţepurică, coordonează AS Proactivi pentru Viitor Arad şi acest proiect.

FOTO: Radu Bulzan

2 comentarii

  1. am cu cine ma lauda nepotica mea (a doua din stanga ) locul1 la cat. de varsta,si locul 2 la general.cine nu ar fi manru de asta??

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button