UTA Arad

Croitoru și-a taxat jucătorii după succesul de la Arad: „Nu sunt de acord cu atitudinea lor, cu astfel de joc nu putem emite pretenții foarte mari”





Marius Croitoru și-a luat revanșa în fața UTA și a lui Ilie Poenaru după eșecul (1-2) înregistrat pe banca lui FC U Craiova în cel mai bun moment pentru el. A debutat cu o victorie pe banca piteștenilor, grație reușitei lui Garita, din minutul 27.


Fostul mijlocaș nu a fost, însă, prea entuziast la finalul confruntării de pe arena „Francisc Neuman”. „Ca rezultat, da , putem spune că e un debut perfect, dar clar că au fost probleme mari și nu sunt de acord cu atitudinea unor jucători, dar voi avea timp să remediez acest lucru. Din păcate, pentru unii, dacă vor avea aceeași atitudine, drumul nu va mai fi împreună. Pe viitor, cu astfel de joc, nu putem emite pretenții foarte mari. Și la Craiova am avut parte de susținere, dar așa au fost treburile, nu au mers lucrurile și cineva trebuia să plece și am fost eu acela. Și aici am parte de susținere și vedem ce va fi până în iarnă”, a spus Croitoru.

Întrebat ce-și dorește de la parcursul pe banca piteștenilor, tehnicianul de 42 de ani a adăugat: „Nici nu ai ce obiectiv să îți propui. Salvarea de la retrogradare? Păi, sunt 14 echipe care se bat la play-off și două care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Câștigi două meciuri, esti în play-off, pierzi două meciuri, ești la retrogradare. Cât sunt investiții la club, este și normal să îți dorești… În plus, performanța de anul trecut te obligă. Odată ce ai ajuns în play-off, e normal să îți dorești să te califici din nou”.

Camerunezul Arnold Garita a ajuns la 5 goluri stagionale pentru FC Argeș. „Trebuie să ajute echipa, de aia este aici. În cazul în care va veni o ofertă concretă, cred că va fi lăsat să plece. Datoria lui este să marcheze, să ne facă bucuroși și, pe urmă, prin reușitele personale să se trafere undeva unde îi va fi mai bine”, a spus Marius Croitoru, la flash-interviul de după meci.

FOTO: Costel Șerban

3 comentarii

  1. ne-a bătut fcsb si craiova jucand prost, argesul ne-a batut jucând sub orice critică, dacă prindem o echipă in formă câte luăm oare? adversarii noștrii nu se bucură că nu ne-au dat mai multe!! asta spune tot!!

    0
    0
  2. Dezastru total . Management de tot rahatul . Meszar si banda lui trebuie sa lase UTA in mainile unui investitor privat sau investitori. Nu am auzit de nici un audit la clubul UTA . Unde este auditul promis de D-l Meszar? Se aude D-l Meszar?
    SA NU NE TREZIM PLINI DE DATORII . Nu este nici o transparenta la UTA . Antrenori slabi , fara nici o orientare . Aici este ARAD , maternitatea fotbalului romanesc. Astia am impresia ca nu stiu unde sunt . CINEVA TREBUIE SA RASPUNDA PUBLIC PENTRU ACEST HAOS DETERMINAT DE FALCA SI MESZAR. UTA ESTE O RELIGIE A ORASULUI .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button