UTA Arad

Aroganță maximă din partea CCA: Marian Barbu – la revenirea lui Laszlo Balint pe banca UTA-ei!





Comisia Centrală de Arbitri îi dă bun (re)venit lui Laszlo Balint la UTA cu o delegare „stridentă”. Mâine, de la ora 18, pe „Ilie Oană”, din Ploiești, fluieră Marian Barbu, cel care l-a enervat la culme pe tehnicianul arădenilor în acel FCSB – UTA 2-1, din iarna anului trecut. Atunci, „centralul” din Făgăraș a inventat două lovituri de la 11 metri pentru vicecampioana României, la unul dintre ele aducându-și contribuția și „asistentul” Orbuleț care nu semnalizase faptul că mingea depășise linia de aut de poartă la faza penalty-ului cu numărul doi.

Balint a luat foc după acea dispută, a avut un discurs manifest și tot el a spus ieri, în conferința de presă ce precedă duelul de la Ploiești, că aceea a fost una dintre partidele ce l-au condamnat – până la urmă – la despărțirea de „roș-albi”. „Într-adevăr, în plecarea mea de la UTA a cântărit foarte mult acele meciuri consecutive fără victorie, dar durerea mea este că sezonul trecut nu a fost VAR. Eu pot să amintesc doar patru meciuri în care sută la sută rezultatul ar fi fost altul dacă ar fi existat arbitraj video. În primul rând, e vorba despre meciul cu FCSB, când toată lumea își aduce aminte de ce arbitraj am avut parte cu domnul Marian Barbu la centru, apoi vorbim despre deplasarea de la  Craiova, când toți specialiștii în arbitraj au spus că am avut penalty clar la faultul lui Bancu asupra lui Erico, dar și de meciul cu Gaz Metan, cu penalty la Laukezemis la scorul de 0-0 , plus confruntarea cu Rapidul, ultima înainte de plecare, când la 1-0 pentru noi a fost un penalty clar la Batha. Dar, totul e istorie, eu nu trăiesc în trecut, chiar și atunci am spus că nu este cazul să ne victimizăm, chiar dacă au fost meciuri foarte apropiate în timp la care greșelile au fost majore și cu efect clar asupra rezultatului final. Așadar, tocmai de aceea spun că acum nu cred că ar fi oportun să ne orientăm atenția către eventuale maniere de arbitraj ostile clubului nostru. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră, în așa fel încât să putem să eficientizăm fiecare aspect al jocului nostru pentru a obține rezultate pozitive”, a spus, ieri, Balint legat de arbitraje.

Barbu va fi ajutat mâine de asistenții Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) și Stelian Slabu (Braşov), dar și de rezerva Cristina Mariana Trandafir  (Bucureşti). Tot mai importanți sunt arbitri VAR, care la Ploiești sunt Marcel Bîrsan (Bucureşti) și Gabriel Stroe (Piteşti).

Eduard Dumitrescu, din Pitești, notează arbitrii, iar Mircea Călin, din capitală, e observator din partea LPF.

5 comentarii

  1. Gunoiul ăsta unde ne-a prins, ne-a taxat. La fel ca cel din VAR, Barsan, omul junglei..
    Speram intr-un rezultat pozitiv odată cu venirea lui Balint, dar s-a mai tăiat elanul când am văzut brigada de arbitri.
    Forța UTA!

    0
    0
  2. Prima grija a lui L. Balint este ca UTA sa joace ceva, in atac , mai ales, apoi arbitri. Dupa aia…sa nu mai luam rosii si galbene…multe, rod al unei agresiuni alaturata…neputintei. Sintem obligati sa jucam ..” la victorie”, si nu avem valorile de la CFR, ca sa jucam…tip CFR,.. la 1-0, trebuie sa marcam neaparat. Altfel …vorbele ..ramin ..fara continut

    0
    0
    1. Dl Cosmin, sper că nu ați pus deja „glonțul” pe țeavă și v-ati așezat în poziție de tragere. Așteptați doar un semnal? Sper că nu. Se poate întâmpla orice, dar încrederea noastră că vom veni cu punct sau puncte a trecut de 60%. Indiferent ce se va întâmpla să dăm credit lui Gyuszi pe termen lung. Nu mai trebuie lăsați absolut pe nimeni să-și mai deregleze acest nou început. Hai UTA Arad!

      0
      0
      1. Eu nu doresc…raul ….pentru UTA, daca nu va este limpede,.treaba asta…nu-i vina mea. Ideea a era ca Balint sa poata schimba ceva,…si , in atac, cel putin,,,…nu a fost capabil,.Apararea a gafat…cit a trebuit, atacul a fost la fel. Am pierdut fara sa fim dominati net. Balint, azi nu mi-a aratat ca e antrenor …diferit de ceea ce stiam. Puteti spune orice, dar azi,…era loc de luat un punct…macar. A sustine UTA …nu e similar cu a rabda orice !

        0
        0
  3. Nici nu ma mai mira nimic…Oricum si VAR-ul este anapoda,cel putine fata de noi…Am revazut de zeci de ori fazele cu hentul de penalti, cat casa,cu ambele maini,al lui Latovlevici si cartonasul rosu al lui Steau..Era cu spatele la Tofan,cu mainile lipite de corp…Pitesteanul s-a aplecat si a vrut sa intre cu capul la semi-inaltime..Pe arbitru l-a impresionat sangele dar a fost o simpla si banala.
    Nu acelasi lucru la Erico,din pacate..Ambele galbene,pe deplin meritate…
    Vom vedea…Oricum e clar ca arbitrajele vin cu dedicatie!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button