Fotbal judetean

Felnacul a pierdut șefia Ligii a IV-a după o deplasare cu evenimente la Șimand, Sabău susține: „Nici o problemă, mai sunt multe puncte în joc!”O singură etapă a stat Victoria Felnac pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a Arad. Dacă săptămâna trecută, Sântana s-a încurcat la Curtici, ieri, VI-FE a remizat la Șimand (0-0), prilej cu care a fost întrecută și de Socodor, însă doar la golaveraj.

Confruntarea cu „șoimii” lui Jany Ruska a avut un moment psihologic și anume accidentarea destul de gravă a căpitanului felăcan, Migricel Istin. În debutul reprizei secunde, acesta a fost ușor impins de Cordoș în portarul Rusu, care ieșise la o minge aeriană și a căzut foarte rău. A încercat să continue meciul, dar după două minute a fost înlocuit cu Rechițan, iar la finalul meciului a ajuns direct la spital. Se temea o problemă în zona rinichilor, dar, până la urmă, e vorba doar despre o lovitură puternică în zona lombară. Cel mai probabil, experimentatul fundaș va încerca să revină pe gazon la derby-ul cu Sântana, din ultimul meci al anului.

Totodată, a contat și absența lui Zele (bolnav), dar și eliminarea lui Pasăre pentru două cartonașe galbene încă din minutul 65. „Nu a fost ziua noastră ieri, trebuie să recunoaștem că nu meritam mai mult, dar aceeași discuție e valabilă și pentru echipa din Șimand. Exceptând episodul accidentării lui Istin, a domnit fair-playul. Poate, dacă am fi marcat prin Dancă la ocazia clară din finalul primei părți ar fi fost altceva, dar, repet, una peste alta remiza e rezultatul just. Nu e nicio problemă, mai sunt multe meciuri și puncte la dispoziție, avem și meciul direct cu Sântana acasă, chiar înainte de vacanță, continuăm să muncim pentru a rămâne pe podium. Simțim susținerea suporterilor, a domnului primar Malița, care e și fizic alături de noi ori de câte ori îi permite timpul, iar președintele Marius Bătrân știe să ne dea acel echilibru care- poate – ne-a lipsit în trecut”, spune Alexandru Sabău, directorul administrativ al lui VI-FE.

Înainte de marele derby cu Sântana, Felnacul mai dă piept cu Beliu (acasă) și Macea (în deplasare).2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button