UTA Arad

Balint, despre revenirea în fața publicului arădean și momentele trăite la ultimul meci cu Voluntariul: „Amintiri frumoase, dar avem timp de sentimentalisme”Laszlo Balint s-a întors de aproape două săptămâni la UTA, dar încă nu s-a reîntâlnit cu publicul arădean. O va face duminică, cu ocazia disputei cu FC Voluntari, după ce echipa sa a pierdut cu Petrolul, la Ploiești (1-2) și a câștigat cu 3-1, la Buzău, în Cupa României Betano.

Meciul cu ilfovenii devine unul extrem de important pentru clasamentul echipei roș-albe, care astăzi plânge, dar și prin prisma revenirii lui Balint „acasă”, așa cum a numit chiar el Aradul, respectiv arena „Francisc Neuman”. „Este clar că mă încearcă emoții doar când mă gândesc la meci, dar acesta e ultimul ultimul detaliu pe care trebuie să-l luăm în calcul. Important este ca publicul, suporterii noștri minunați să să aibă încredere în echipă, să aibă încredere în băieți și să conștientizeze că vor face absolut tot ceea ce ține de ei și vor lăsa fiecare strop de energie ca să să încerce să câștige acest joc. Deci aici trebuie să ducem discuția, nu la revenirea lui Balint la Arad. Da, Balint este un antrenor care iubește clubul acesta și care a trăit momente extraordinare la acest club, dar în acest moment nu avem timp de sentimentalisme și de emoții. Este important să fim pragmatici și da, după meci m-aș bucura să vorbim despre o victorie frumoasă pe care să o sărbătorim împreună cu suporterii noștri. În acest moment, pot să vă spun că asta este cea mai mare dorință pentru mine”, a spus antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Contra celor de la FC Voluntari, Laszlo Balint a obținut una dintre cele trei victorii interne pe teren propriu în sezonul precedent, cea mai clară după acel 2-0 semnat Miculescu și Roger jr. Au mai fost două de 1-0 cu echipele din Craiova. „În mandatul meu precedent la UTA, am cunoscut foarte multe momente frumoase și, într-adevăr, ultimul meci cu Voluntariul, de pe Francisc Neuman, a fost unul dintre acestea. A fost o victorie destul de clară, chiar dacă venită – cumva – un pic mai târziu în meci, venită pe fondul unui joc bun, chiar foarte bun, pe alocuri. Dar nu putem să ne hrănim din amintiri și nu putem să sperăm că acea impresie pe care am lăsat-o atunci ne poate ajuta cu nimic duminică. În acest moment, e foarte important să conștientizeze toată lumea că va conta doar ceea ce facem acum e valabil. Statistica contează mai puțin, în acest moment nu putem spune că avem un atu nici măcar din punct de vedere psihologic sau moral”, a adăugat tehnicianul „roș-albilor”3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button