Alte sporturi

Două tenismene de la Sportsin Arad, cooptate în lotul național de senioare: Dinu și Roșca ar putea juca la Billie Jean King Cup!





Colectivul Tehnic al Federației Române de Tenis a anunțat componența loturilor naționale pentru anul 2023. La nivelul lotului de senioare, printre cele 12 tenismene alese de Federație se află și două dintre sportivele legitimate la CS Sportsin Arad, președinte Călin Moga, bucureștencele Cristina Dinu (foto) și Andreea Roșca. Dinu ocupă locul 307 în ierarhia WTA la simplu, în timp ce Andreea Roșca se află pe poziția 365 în același clasament. Astfel, ele pot spera să fie convocate chiar și la meciuri de Billie Jean King Cup (fosta FED Cup).

Halep, Buzărnescu și Țig, numele grele care dispar din lot

Față de anul trecut, nu mai apar în lot Simona Halep, numărul 10 WTA fiind suspendată după ce a picat un test anti-doping la US Open, dar nici Mihalea Buzărnescu și Patricia Țig, în schimb apar nume noi precum cele ale fetelor de la Sportsin, dar și Alexandra Cadanțu Ignatik, Ilona Ghioroaie, Miriam Bulgaru sau Gabriela Lee Talabă, tenismene cu rezultate bune în acest an.

LOT SENIOARE

BEGU IRINA CAMELIA
SORANA CÎRSTEA
BOGDAN ANA
RUSE ELENA GABRIELA
CRISTIAN JAQUELINE
LEE TALABĂ GABRIELA
CADANȚU IGNATIK ALEXANDRA
IRINA BARA
BULGARU MIRIAM
DINU CRISTINA
GHIOROAIE ILONA GEORGIANA
ROȘCA ANDREEA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button