Fotbal feminin

„Demolate” de a treia forță a campionatului: AC Piroș Security Arad – Carmen București 0-8





Prim divizionara arădeană de fete a luat-o serios pe tobogan și a fost demolată chiar pe teren propriu în cadrul etapei a 9-a. A treia forță a campionatului, Carmen București s-a impus cu un clar 8-0 pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic în fața unei formații AC Piroș Security care nu mai înțelege mare lucru de câteva etape încoace. Astăzi, i-a lipsit și căpitanul Elisa Bozian (accidentată și totuși cu 20 de minute pe teren in locul lui Vraga, cu o problemă medicală și ea), iar meciul s-a desfășurat într-o singură direcție, spre poarta egiptencei Maha.

Superioritatea evidentă în joc a fost concretizată și prin cele 8 reușite ale elevelor lui Andrei Nemțescu, care au aparținut Claudiei Chiper ( 18, 44, 50, 56), Rantei Karajouli (24), Biancăi Sandu (58, 70) și Alinei Mazilu (80).  Etapa viitoare, „leoiacele” vor încerca să se mobilizeze pentru o victorie în această toamnă, pe terenul „lanternei roșii” din Galați, căci înainte de vacanța de iarnă la Arad vine campioana Universitatea Olimpia Cluj.

Formații:

Piroș Security: Maha – Ungur, Granados, Olariu, Tomescu – Nemet (80 Nicola), Varga (71 Bozian), Stanoiev, Kugler – Gherheș, Vanu.

Carmen: Krzyzaniak – Karajouli, Bardea, Sandu, Stanciu – Chiper, Michalopou, Cristea, Vasile – Atanasova, Dragu.

Arbitri: George Roman – Patrik Sandu, Marius Talpoș (toți din Timișoara)

Observator FRF: Cosmin Danciu Hunedoara

3 comentarii

    1. La timisoara au pierdut 11-0 si ia stai dom’le ca n-a venit clujul la ele
      Pacat de aceste fete ca inca se chinuie am auzit ca la aceasta echipa se joaca fotbal de placere fara salarii fara nimic .. ce salarii au de la federatie si alea ajung la Mr Pavel .. Sa nu ne uitam in spate la longeviva echipa PINCOTA care Mrs El Pavelitto EL COSA NOSTRA a menajat o
      Ca fapt final imi pare nespus de rau pentru aceste fete care sunt tare simpatice dar fetelor daca v-ati incurcat rau sa stiti ca inca sunteti tinere si aveti toata viata in fata mai bine plecati in strainatate la o echipa si v-a fii mult mai binee.

      0
      0
  1. Cum să pierzi acasă cu 0-8 ??? DEZASTRU….. Noroc că sunt 2 echipe mai slabe, Galați şi Fair Play !!! Aşa că Arad nu retrogradeazã

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button