UTA Arad

An încheiat pentru Erico, Gyuszi Balint își numără fundașii și a apelat și la tânărul Bota!





Pentru meciul cu Sepsi, de pe 2 decembrie, UTA spera să-și recupereze măcar unul-doi dintre fotbaliștii aflați în infirmerie, dar – în schimb – și-a mai pierdut o „piesă” extrem de importantă în urma amicalului de la Șiria, cu Vojvodina. Erico da Silva a părăsit terenul după doar 10 minute al testului cu sârbii, iar primul diagnostic este întindere musculară cu microleziuni la nivelul bicepsului femural al piciorului drept. Cum nici Chindriș nu pare să-și revină după problema musculară până la confruntare cu formația din Secuime, iar Hoxhallari e suspendat după „roșul” luat la Buzău, Laszlo Balint a rămas într-un singur fundaș central de meserie, Alexandru Benga.

Asta doar până astăzi, când antrenorul UTA-ei a apelat la Marco Bota (18 ani), căpitanul echipei U18, liderul seriei de Vest a Ligii de Tineret. Puternicul apărător central se va pregăti cu prima echipă în perioada următoare, iar Balint va decide dacă e cazul să apeleze la el cu Spesi sau să improvizeze din nou în centrul defensvei cu Batha. „Rămâne să vedem ce soluții găsim până atunci, e o problemă foarte mare cu aceste accidentări, pentru că suntem extrem de subțiri din punct de vedere numeric. Trebuie să găsim cele mai bune soluții pentru perioada următoare, în așa fel încât nici procesul de pregătire să nu sufere, dar, bineînțeles, meciul este cel mai important și soluțiile pe care trebuie să le găsim devin capitale”, spunea „principalul” arădenilor după disputa cu Vojvodina.

Probabil, Bota va juca și în amicalul pe care UTA ar trebui să-l joace vineri, la Arad (probabil, pe terenul din Sânnicolau Mic), cu Zeleznicar Pancevo, echipa de pe locul 3 din liga a doua din Serbia, dar ar putea fi pe gazon și duminică, contra lui CFR Cluj, la Arad, în ultima etapă a anului în Liga de Tineret. Vă reamintim că Academia UTA e prima în seria de Vest, la 12 puncte distanță de locul 2, cu șanse mari de calificare în semifinalele competiției.

UTA rămâne în cantonament la Hotelul Aniroc al lui George Țucudean până vineri, cu ocazia testului cu sârbii de la Zeleznicar.

3 comentarii

  1. Ce este cu Erico ? Alimentatia? Odihna? Aproape tot sezonul acesta a fost accidentat plus o perioada lunga sezonul trecut. Se vede varsta la Erico? Ca Benga joaca tot mai bine si pare ca este tot mai tanar de la sezon la sezon!

    0
    0
  2. Incep sa iasa la iveala pregatirile si antrenamentele facute de catre impostorul gelat cu toti habarnistii lui….Jumatate dintre posibilii titulari fac infirmeria..Oare intamplator?
    PS: mi-a placut Maxim la Siria…Deci???Abeid la locul lui,pe stanga si Maxim pe dreapta?…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button