Gloria LT Cermei

Cermeiul vrea să profite de seria neagră a Pobedei pentru trei puncte mari în zona play-out! Novac: „O ocazie bună să reușesc primul gol în Liga a 3-a!”Gloria Lunca Teuz Cermei a legat victoria cu Progresul Pecica cu o remiză la Ineu, cu toate că așteptările erau mai mari. Chiar Cristian Todea a spus că nu e deloc mulțumit de fața echipei sale pe „Central”, în condițiile în care echipa gazdă a avut destule probleme de lot.

În cele din urmă, cele două echipe s-au mulțumit cu un 1-1, rezultat ce s-a repetat și în tur. „A fost meci de luptă la Ineu, pe un teren greu, moale după ploaie, a fost greu să controlăm mingea, să ne facem jocul de construcție. Oricum, meritam mai mult de un punct”, spune Mario Novac, atacant de 16 ani născut la Vinga și trecut pe la UTA și Poli înainte de a veni în Țara Sămădăilor. „Muncesc și fac față, nu cred că e prea repede ca la 16 ani să joc la seniori, în Liga a 3-a. Am venit de la Poli, domnul Todea m-a văzut la antrenamente în vară și mi-a spus să rămân. M-am integrat destul de bine de la început, colegii au fost primitori, este un grup foare frumos, ca o familie. Îmi doresc să mă dezvolt cât de mult pot, să câștig și mai mult încrederea antrenorului, iar când mai primesc minute să-mi ajut neapărat echipa. Vreau să reușesc și primul gol în Liga 3-a, meciul cu Pobeda ar fi o ocazie bună”, mai afirmă tânărul „vârf” al cermeianilor.

Într-adevăr, sâmbătă, de la ora 14, în fața „sămădăilor” va sta Pobeda Star Bîșnov, formație ce s-a impus în tur, pe „Hristo Stoichkov Arena”, cu 1-0. Golul a căzut în primul minut de prelungire, autorul său fiind Marco Enciu, fotbalist care în județul Arad a evoluat la ACU, Șoimii Pâncota, Național Sebiș și Progresul Pecica. „Am făcut un meci bun în tur, dar – din păcate – am luat un gol și am pierdut pe final de meci. Atunci ei au avut o serie bună de meciuri, au învins și la Reșița, dar acum trec și ei printr-o perioadă mai slabă de care vrem să profităm. Ne pregătim normal, cu seriozitate și ne dorim mult victoria pentru a mai urca în clasament. Pobeda este o echipă agresivă, cu jucători experimentați, dar și noi avem atuurile noastre. Este un campionat echilibrat, oricine poate bate pe oricine, cum s-a și întâmplat, au fost deja surprize foarte mari”, mai susține Novac.

De la surpriza campionatului realizată la Reșița, prin succesul cu 2-1, adică din urmă cu 7 partide, Pobeda nu a mai câștigat niciun meci. A mai obținut doar două remize, ultima dintre ele în runda precedentă, acasă, cu Phoenix Buziaș: 1-1. R. Iuga, respectiv D. Bălace sunt absențele pentru accidentări în cele două echipe.

Formații probabile:

Cermei: Bodea – Cleuța, Clipotă, E. Pașcu, Deta – Lazăr, D. Salka – Vlad, Piț, Gruiescu – Novac.

Pobeda: Stoianov – Lungu, Solomon, Cochințu, Angheli – S. Budur, Paunchici, Briciu, Vasilcin –  Enciu, Bîrloveanu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Back to top button