Uncategorized

Rădoi a „dansat” exact o jumătate de campionat la U. Craiova, în locul lui Laszlo Balint! Cine-i locul în Bănie fostului selecționer?Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova imediat după înfrângerea, 1-2, cu FC Argeș, în Cupa României. Eșecul a coincis și cu eliminarea „Științei” competiția pe care o câștiga în urmă cu două sezoane și care era și unul dintre obiectivele acestui sezon. Totodată, Nistor și colegii săi au pierdut, în weekend, și derby-ul orașului cu FC U 1948, 0-2.

Interesant este că Rădoi l-a schimbat pe Laszlo Balint (revenit între timp la UTA) pe banca oltenilor tot după derby-ul Băniei, dar la un succes al Universității. Așadar, fostul selecționer a petrecut exact o jumătate de campionat pe banca grupării „alb-albastre” adunând 27 de puncte din 45 posibile și lăsând echipa pe poziția a 5-a, de play-off.

Noul antrenor de la Universitatea Craiova, după demisia lui Mirel Rădoi, nu va fi Corneliu Papură, așa cum se așteptau toți, ci Dragoș Bon. Vergil Andronache, omul care e în staff-ul Craiovei încă din vară, din mandatul lui Laszlo Balint, a plecat și el în același timp cu Rădoi, deși și el era văzut ca un eventual antrenor interimar.

Dragoș Bon (42 de ani) a mai fost antrenor interimar la Universitatea Craiova în trecut, după ce a fost secundul lui Cristiano Bergodi și al lui Corneliu Papură. Antrenorul are un trecut interesant! A pornit încă din peluză în urmă cu mulți ani, iar la un moment dat a fost secundul lui Nicolo Napoli la FC U Craiova, marea rivală a echipei lui Mihai Rotaru.

O performanță importantă în cariera lui Bon o reprezintă câștigarea Supercupei României la categoria U17 cu Universitatea Craiova. Tehnicianul a activat de-a lungul carierei sale doar pentru cele două echipe locale din Craiova.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button