UTA Arad

Câți bani au intrat în conturile UTA-ei după calificarea în sferturile Cupei României și care e miza pentru fazele finale?





UTA calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Formatul competiție s-a schimbat din acest an, astfel că FRF a reușit să mărească premiile totale. Fondul de premiere a crescut de la 800.000 de euro, cât a fost în ediția precedentă câștigată de Sepsi Sfântu Gheorghe, la 1.200.000 milioane de euro. Adică, o creștere de 50% între cele două ediții, informează digisport.ro.

Fiecare echipă prezentă în faza grupelor a încasat câte 4.000 de euro pentru fiecare punct adunat. Prin urmare, „Bătrâna Doamnă” va primi în cont 28 de mii de euro, bani care – deocamdată – nu ajung la fotbaliști sub formă de bonusuri. Oricum, în lotul UTA-ei există câțiva jucători care au stipulate în contracte prime suplimentare în cazul în care câștigă Cupa României. De altfel, chiar antrenorul Ilie Poenaru spunea la începutul sezonului că există astfel de bonusuri suplimentare.

În sferturi, victoria se premiază cu 25.000 de euro, în timp ce un succes în semifinale aduce o sumă dublă. Finalista mai câștigă 10.000 de euro, iar marea învingătoare 240.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button