Minifotbal, futsal

Garda veche a Semlecanei, în „iarbă” înainte de Anul Nou!





A devenit o tradiție ca fosta gardă a Semlecanei să răspundă prezent chemării fostului președinte, Cristian Pilan și a antrenorului Florin Moț pentru „miuța” dinaintea Anulu Nou. Între anii anii 2009 și 2014, echipa comunei Semlac era o prezență obișnuită pe scena Ligii a 4-a, cu rezultate destul de bune. În plus, formația „roș-albastră” a dat sezoane de-a rândul fotbalistul anului în fotbalul județean, pe golgheterul Codrin Peii. Acum, acesta din urmă, fotbalist în Germania, la Waldkraiburg, nu a mai putut ajunge acasă de Sărbători, dar colegii săi au oferit destul spectacol și în absența sa.

Pe arena din localitate, cea pe care în urmă cu o lună de zile Progresul Pecica o bătea pe Reșița într-una dintre surprizele sezonului în Liga 3-a, Florin Moț, Adrian Moț, Ovidiu Șchiopu, Vlad Topan, Constantin Topan, Raul Moldovan, Marco Moldovan, Geani Cazacu, Petru Nichituț, Săndel Gabor, Marinel Mărcuș, Răzvan Guzei, Adrian Văcăriuc, Dorian Aldea, Flavius Dancă, Nicușor Gâdea, Matei Kiss, Ioan Mitoșeru, Maxilian Mărcuș, Adrian Condur, Daniel Moldovan, Valentin Aldea, Laurențiu Capcioș, Dan Rusti, Dan Puie și Cristian Pilan s-au împărțit în două echipe pentru o „miuță”, încheiată cu scorul de 4-1 pentru „roșii”. Puie a marcat primul pentru „verzi”, dar viceprimarul Geani Cazacu (autor al unei „duble”), V. Aldea și V. Topan au întors soarta meciului.

Au ajuns la timp pentru repriza a treia, Lucian Iftime, Marius Gabor, David Aldea, Claudiu Ciobanu, Emil Baba, Bogdan Stoian, Viorel Mărcuș și Paul Țăran, însă au fost și destule absențe, în marea lor parte motivate. „Am fost mulți, dar prezența putea fi și mai mare. Din păcate, au lipsit Codrin Peii, Alexandru Petrilă, Viorel Gabor, Iosif Rașca, Remus Pac, Vicențiu Vlădău, Martin Isac, Gherasim Olar, toți plecați în străinătate, în timp ce Alin Volocaru, Teodor Macicaș, Arpad Fenveși, Ioan Nica, Patrik Fenveși, Răzvan Kothai, Bogdan Gyebnar, Florin Giulău, Adrian Giulău, Adrian Corbu, Rodion Herlo și Ciprian Măcean au avut obligații de servici. Invitația le-o lansăm de acum pentru la anul, acest eveniment sută la sută merge mai departe. Îi mulțumim și doamnei primar, Letiția Stoian, pentru prezență, a fost ca de obicei o întâlnire de suflet, sper să ne revedem cu toții sănătoși la anul”, a transmis Cristian Pilan.

Mai ceva ca la mondialele din Qatar, meciul Semlecanei a intrat în prelungirile prelungirilor până undeva spre zorii zilei la localul lui Florin Moț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button