UTA Arad

Se „coace” lotul utist pentru Antalya, cine urcă în avion acceptă noile condiții salariale! Apelează Balint la „pecicanul” Sarkozi?





„Oficialii” UTA-ei au reluat încă din prima zi a lui 2023 discuțiile cu privire la lotul pentru partea a doua a sezonului, una crucială pentru ceea ce a devenit noul și singurul obiectiv al clubului arădean, salvarea de la retrogradare. Laszlo Balint se află deja la Arad, în mijlocul negocierilor pentru campania de achiziții, care în acest moment par puțin blocate inclusiv de faptul că ar mai fi doi-trei jucători care nu au dat un răspuns final cu privire la condițiile despărțirii de „roș-albi”.

E și posibil să rămână toată lumea, fără să mai existe salarii mai mari de 10 mii de euro pe lună, iar atunci – practic – ar mai fi loc de maximum două-trei întăriri. Adică, au dispărut deja din „peisaj” Ademi și Matei, iar Negoescu și Maxim știu și ei că ar trebui să-și găsească alte echipe. Independent de salariul său, mai e și o discuție de ordin tehnico-tactic și în dreptul lui Jobello, dar francezul pare dispus să se repună în joc cu Balint, care nu i-a dat prea mult spațiu de la revenirea în „alb-roșu”.

Cu siguranță, ar mai trebui să apară un fundaș dreapta cu ceva experiență, dar – până una alta – stafful tehnic utist ar dori să-i dea o șansă lui Hunor Sarkozi, fotbalist de 18 ani care a jucat constant bine în stagiunea de toamnă, în liga 3-a, la Progresul Pecica. Brazilianul Willie Barbosa a mărit deja concurența de la mijloc în sus, dar nu la nivelul atacanților de careu, acolo unde Keseru și Postolachi nu au dat randamentul scontat. De la ambii așteptările erau mai mari, cu toate că orădeanul Claudiu Keseru a dat ceva semne de revenire și dacă acceptă să-și reducă salariul poate rămâne să-și ia revanșa în stagiunea de primăvară. Basarabeanul Virgiliu Postolachi a avut parcursul opus mult mai experimentatului său coleg din atac, în sensul că a început destul de bine campionatul, după care s-a stins spre final. De altfel, internaționalul din Republica Moldova nu a mai marcat în Superligă de pe 17 septembrie, din eșecul intern, 1-2, cu Hermannstadt. Chiar dacă nigerianul Godwin are cifre excelente în amicale, Balint ar vrea o certitudine, un „vârf” care-i poata garanta măcar 6-7 goluri până la finalul stagiunii.

Până mâine, stafful tehnic utist trebuie să bată în cuie lotul pe care-l va deplasa în Antalya, care – conform lui Balint – poate fi de 23 sau 25 de fotbaliști, cu posibilitatea ca la revenirea acasă să avem parte de formula completă în care UTA va aborda partea a doua a sezonului. Mâine dimineață, utiștii fac vizita medicală, iar în cursul după-amiezii Laszlo Balint va conduce, pe terenul „ICRTI”, primul antrenament al anului.

16 comentarii

  1. Domnilor , la domni portari ce faceți cu excepția unei etape în celelalte, gafe după gafe …. poartă în momentul ăsta e nesigură….

    0
    0
      1. Hai sa ne informam inainte sa comentam! Antrenor cu portarii la Poenaru a fost Gabi Vasiliu! Numa’ bine!

        0
        0
    1. Il avem pe Rosca , 19 ani impecabil la liga 3 , el tine in viata Pecica . De ce nu e chemat????? Iacob si Balauru doar ne au mancat meciuri sunt 0 .

      0
      0
  2. Hervin Ongenda e liber de contract 3 clase peste Ubbink,care după spusele lui Poenaru a refuzat sa se antreneze cu echipa după oferta de la Craiova nu cumva sa se accidenteze.
    Asta indica mult despre caracterul lui.

    0
    0
  3. O pierdere Negoescu, nu înțeleg de ce e pus pe liber. Deci îl păstrăm pe Steau, Batha, Erion, Dobrescu, dar nu e loc pt Nego. Cred ca va demonstra în alta parte.

    0
    0
    1. Si Nego si Maxim joaca bine pe unde ajung ,sunt sigur! O sa fie la fel ca si in cazul Oroian la Hermannstadt!

      0
      0
  4. Mă gândesc că cine rămâne sunt conștienti că trebuie salvată corabia. Nu se mai admit mâini moarte si jucători care iau roșii cu nemiluita. Vom vedea…am nădejde că va fi bine.
    P.S. Aș fi vrut să-i ducă acasă pe Hrezdac si Pătlăgică. Poate la vară se va primeni lotul cu tineret…sper.

    0
    0
  5. POSTOLACHI a dezamagit pana acuma prin evolutiile lui. Balint inca mai are incredere in el ? Vom vedea daca s-a pacalit s-au nu.Mai sunt jucatori care nu au dat randament la UTA. se stie cine. La postul de poertari ,UTA. sta slab, oare nu se poate gasi un portar cu talie ?

    0
    0
  6. la UTA buba cea mai mare este la mislocul terenului batha este destugator nu creator cascini nu are fizic slăbuț ubink vedeta un meci ok cinci dezastru la atacanți dezastru și postolachi și keseru daca nu se aduce aici ceva de calitate cu regret liga doua scrie

    0
    0
  7. Cel mai tare a fost Brosovski la TV Arad a zis ca nu există planul B în caz de o posibilă retrogradare asta e sinonim cu desființarea.
    Să cazi cu buget de salarii de 150 de mii de euro lunar și Keseru contract de 13 mii euro până în 2024 asta în condițiile în care la liga 2 drepturile TV sunt 50 de mii de euro pe an înseamnă insolvență urmată de faliment.

    0
    0
    1. Denis, n-ai înteles. Brosi a zis că nu există planul B,C…in sensul că UTA nu va retrograda. El a dat asigurări că există doar planul A, adică salvarea de la retrogradare. Eu așa am inteles

      0
      0
  8. Nu inteleg politica conducerii ok sa zicem ca ne salvam iar miraculos pt ca de data asta e foarte greu ce urmeaza?nu avem gazon nu avem strategie totul merge la plezneala

    Inca ceva se vede clar cu ochiul liber ca uta e lucrata de arbitri de lpf etc cum vom schimba asta?e clar ca deplasarea de la arad deranjeaza multe echipecare doresc buc sibiu botosani asa s ar reduce din cheltuieli!
    Parerea mea ca uta e slabita si am vazut interes chiar de la bibart si pnl ca uta sa cada in b e trist dar uta aredusmani la ea acasa

    0
    0
  9. LA MULTI ANI TUTUROR!
    Nu stiu,dar e ingrijoratoare situatia..Avionul pleaca maine….cu cine?Cu cei care nu accepta alinierea salariala?Ce motivatie ar avea daca nu au avut-o nici inainte?
    De plecat,era clar cine si cine ar mai trebui.. dar cine vine cu un plus imediat de calitate??Nu este timp de adaptare!!!
    Ne paste si mutarea,probabil la Sibiu sau Medias, pentru ca doar printr-o minune fostul dorit al nostru camp ar mai face fata…Ma gandesc ca daca s-ar repara instalatia de incalzire la capacitate maxima,nu pe fasii si vremea sa fie ca si astazi…poate,poate…
    E cam „groasa”…Asteptam doar vesti bune!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button