Superliga

Ex. utistul Baravykas se va lupta pentru titlu cu Farul, lituanianul nu a avut echipă după despărțirea de „U”!





Decizie surprinzătoare a lui Gheorghe Hagi, care a decis să se bazeze pe Rolandas Baravykas (27 de ani), fotbalist adus în fotbalul românesc de UTA în vara lui 2021, dar care a rămas fără echipă începând cu luna septembrie a anului trecut. Fundașul dreapta lituanian a evoluat un sezon în „alb-roșu”, semnase în vară cu Universitatea Cluj, care – însă – s-a dispensat de serviciile sale după doar două luni de zile.

Ultimul meci oficial disputat de Baravykas a fost pe 30 august, în tricoul naționalei lituaniene. Fundașul lateral a mai jucat în cariera sa pentru Zalgiris Vilnius (Lituania), Neo Salamis (Cipru), FK Kukesi (Albania), UTA și Universitatea Cluj. În 2017 a câștigat Supercupa Lituaniei. Acum se va lupta pentru titlu cu Farul, echipa „Regelui” fiind lider în Superligă, cu 45 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj, echipa de pe locul 2.

Tot Farul a anunțat și revenirea la echipă a lui Nicolas Popescu (20 de ani). Băiatul lui Gică Popescu fusese împrumutat la FC Voluntari în prima parte a sezonului, unde a jucat doar patru meciuri.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button