UTA Arad

Utiștii și-au început treaba în Antalya, Erico și Chindriș au scăpat de problemele medicale!





Pe o vreme însorită și la aproximativ de 18 de grade Celsius s-au antrenat utiștii pentru prima oară în cantonamentul din Antalya. S-a întâmplat în această dimineață, începând cu ora locală 11 (10 în România) la baza sportivă aflată la un kilometru distanță de hotelul la care s-a sunt cazați „roș-albii”.

Delegația arădeană și-a luat, ieri după-amiază, în primire camerele de la stabilimentul de lux, „Star Resort”, din Side și au avut parte de o ședință de refacere. Au existat ceva probleme la vama dintre Bulgaria și Turcia cu actele ce au însoțit echipamentul deplasat separat, cu un microbus, în Antalya. Chiar dacă s-au făcut câteva sute de kilometri în plus, utiștii au avut totul la dispoziție pentru primul antrenanent programat de Laszlo Balint și colaboratorii săi.

După o încălzire bună la moderna sală de forță de la hotel, cei 25 de jucători deplasați au răspuns comenzilor, vestea bună fiind aceea că fundașii Erico da Silva și Andrei Chindriș par 100% recuperați după accidentările cu care s-au confruntat la finalul anului trecut. După masa de prânz și odihnă, „Bătrâna Doamnă” va efectua și a doua ședință de pregătire a zilei, începând cu ora 17.

Lotul pentru cantonamentul din Antalya

Dragoș Balauru, Florin Iacob, Haralambie Mociu – portari

Alexandru Benga, Andrei Chindriș, Erion Hoxhallari, Erico da Silva, Aly Abeid, Mihai Dobrescu, Marco Bota, Hunor Sarkozi – fundași

Idriz Batha, Paul Anton, Juan Cascini, Damian Isac, Rareș Pop, Raul Șteau, Desley Ubbink, Willie Barbosa, Albert Stahl, Fabiano Cibi – mijlocași

Claudiu Keșeru, Virgiliu Postolachi, Stefan Milosevic, Joseph Godwin – atacanți

Otele și Jobello au demarat programul separat de pregătire

Tot în această dimineață, dar mult mai devreme s-au antrenat și Philip Otele și Wesley Jobello, dar la Arad. În jurul orei 8,45, cei doi fotbaliști căzuți în dizgrația clubului arădean se aflau deja pe terenul „ICRTI”, sub comanda antrenorului Cristian Păcurar și a preparatorului fizic, Vlad Nicoară. Ambii își negociază plecarea de la Arad, cu mențiunea că în schimbul nigerianului UTA dorește cel puțin 150 de mii de euro, în timp ce francezul trebuie să găsească formula amiabilă de încheiere a contractului. Până una alta, ambii vor continua să se pregătească separat cu antrenori licențiați.

 









Un comentariu

  1. Jobello, cometă cu specialitatea fotbal ! Ne obișnuisem cu silueta lui impunătoare și speranțe de echipa de loc 6. Nu putem spune ca e lipsit de farmecul fotbalului din hexagon, dar nu putea sau a avut condiții de exprimare generoase. Adevărul ca mulți străini lupta pentru integrare, dar nu pot lupta cu dificultăți de structuri de echipe greșit alcătuite de antrenori păgubosi. Eu văzusem în el chiar rezolvarea miraculoasa la atac. Ce păcat ca unii ne părăsesc, fără sa fi văzut și noi ce puteau da. ! Un Lukaku visat dar nu…. bifat.!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button