Superliga

Revine Dică pe „Francisc Neuman” din postura adversarului?





Nicolae Dică revine în Superliga și este la un pas să semneze cu argeșenii de la CS Mioveni, echipă aflată pe ultimul loc în clasament. Sursele ProSport susțin că șefii clubului din Mioveni i-au acceptat lui Dică toate condițiile si șunt sanse foarte mari ca tehnicianul să semneze, urmând să și aducă o serie de jucători.

Argeșenii sunt într-o situație disperată în clasament, iar prima parte a sezonului au încheiat-o cu Marius Stoica pe banca tehnică. În 21 de etape, CS Mioveni a reușit o singură victorie și, în mod normal, nu se mai poate salva direct de la retrogradare, dar are șansa barajului.

Până una alta, Mioveniul s-a reunit, ieri, sub comanda preperatorului fizic Vlad Țăran, trecut și pe la UTA în Liga a 2-a, dar pagina de Facebook a grupării argeşene menţionează faptul că va fi aleasă o nouă conducere tehnică. Deocamdată, 22 de fotbaliști s-au prezentat la reunire: Sima, Croitoru, Bucur (portari), Burnea, Coșereanu, Ene, Carnat, Panait, Scarlatache, Balaur, Garutti, Șerbanică, Buziuc, Lixandru, Pop, Antal, Toma, Rădescu, Burlacu și juniorii Guțea, Militaru și Căprescu.

Dacă va accepta oferta Mioveniului, Nicolae Dică va reveni pe 28 ianuarie la Arad, din postura adversarului „Bătrânei Doamne”.  În precedenta vizită pe arena Francisc Neuman, FCSB-ul era egalată la 2 de „roș-albii” pregătiți de Ilie Poenaru în cel de-al 5-lea minut de prelungire, în primul meci al grupei B a Cupei României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button