UTA Arad

O zi până la primele apariții în „alb-roșu” ale lui Willie și Milosevic, UTA dă piept cu nemții de la TSV 1860 Munchen în Antalya! Unde se vede amicalul?





E zi cu două antrenamente pentru utiști la Side, cea de-a treia plină de la demararea cantonamentului din Antalya. După ședința de pregătire din această dimineață, una complexă și intensă, Benga și colegii săi și-au „tratat” musculatura picioarelor în Marea Mediterană, la o temperatură nu prea prietenoasă la această dată a anului. Vestea bună este că absolut toți 25 de fotbaliști pe care contează Laszlo Balint și colegii săi din staff sunt apți din punct de vedere medical și, deci, pregătiți de primul meci al anului.

Test echilibrat cu nemții de la TSV 1860 Munchen

Acesta e programat mâine, începând cu ora 17 (ora 16, în România), la Regnum, o localitate aflată la aproximativ 35 kilometri de Side. Adversarul este unul de tradiție din fotbalul german, dar  care  nu traversează cea mai bună perioadă a sa. TSV 1860 Munchen se zbate în anonimatul ligii a 3-a și cu toate astea le poate pune probleme arădenilor. Scoțându-i din calcule pe Otele și Jobello (excluși din lot), dar și Vukcevic (bolnav), diferența dintre cele două loturi de jucători este de doar 500 de mii de euro în favoarea UTA-ei, conform transfermarkt.

Cel cel mai valoros fotbalist al nemților este Leandro Morgalla, un fundaș central de 18 ani, cotat la 1 milion de euro, în timp ce portarul Iacob e cel mai scump fotbalist al „Bătrânei Doamne”, la 750 de mii de euro. Majoritatea jucătorilor din lotul lui TSV sunt autohtoni, însă există și șase „stranieri”, dintre care doi au și cetățenie germană. Antrenorul „celeștilor” bavarezi este Michael Kollner (53 de ani), care e venit la cârma echipei noiembrie 2019.

Cine joacă în dreapta?

Cum până la ora primului test din Antalya, nu sunt anuțate alte întăriri la nivel de lot, rămâne de văzut la cine va apela Laszlo Balint pentru banda dreaptă a defensivei. Singurul fotbalist de meserie este Hunor Sakozi (18 ani), care a primit o șansă după toamna bună avută în tricoul celor de la Progresul Pecica, în Liga 3-a, dar sunt șanse mari ca stafful tehnic să înceapă contra nemților cu Abeid sau chiar Dobrescu în dreapta. Altfel, sunt așteptate debuturile brazilianului Willie Barbosa și a muntenegreanului Stefan Milosevic, noile „cărți” ofensive din „pachetul” lui Balint.

În direct pe Facebook

Dacă nu vor interveni probleme de ordin tehnic, suporterii UTA-ei au șansa să vizioneze  în direct pe pagina de facebook a clubului arădean transmisia în direct a amicalului cu TSV 1860 Munchen, începând cu ora 16.

Sosesc întăriri la începutul săptămânii viitoare?

În altă ordine de idei, luni sau marți, în cantonamentul arădenilor în Antalya ar mai putea ajunge unul-doi fotbaliști, cu care negocierile sunt pe final. Vorbim despre un fundaș dreapta și un mijlocaș ofensiv de bandă. Totodată, astăzi sau mâine, un medic infecționist îl va consulta pe Marko Vukcevic, iar dacă acesta va fi considerat apt din punct de vedere medical, ar putea ajunge și el la începutul săptămânii viitoare alături de colegii săi.

2 comentarii

  1. Un jucator care speram sa-si arate totusi calitatile in cele din urma,cu toate ca….
    Mult succes si nu in ultimul rand sa fie ferit de accidentarile de pana acum!
    Una este certa:este specialist in pase lungi si centrari…doar sanatos sa fie!
    Bine ai venit Benzar!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button